ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Καιρός: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια - Πού ισχύει απαγορευτικό απόπλου

Καιρός: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια - Πού ισχύει απαγορευτικό απόπλου
EUROKINISSI (ΑΡΧΕΙΟ)

Οι ισχυροί άνεμοι οι οποίοι φτάνουν και τα 10 μποφόρ έχουν προκαλέσει προβληματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, σήμερα Παρασκευή, 29 Μαρτίου.

Σε πλήρη ισχύ βρίσκεται το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε την Τετάρτη (27/03) από την ΕΜΥ με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και τοπικά πολύ θυελλώδεις βορειοανατολικούς ανέμους στα πελάγη.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού

Η ενίσχυση των ανέμων, που σε πολλές θαλάσσιες περιοχές στα ανατολικά και νότια φτάνουν κατά τόπους τα 9 και τα 10 μποφόρ, ήταν αναμενόμενο ότι θα «μπλοκάρουν» τα δρομολόγια των πλοίων.

Σε ισχύ έχει τεθεί απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, ενώ κλειστές είναι οι γραμμές Αγ. Μαρίνα-Νέα Στύρα, Ρίο-Αντίρριο και Κυλλήνη-Ζάκυνθος.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τα τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις δρομολογίων, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Δείτε την πρόγνωση του καιρού και από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

«H Ώρα της Γης»: Δείτε γιατί θα βυθιστεί στο σκοτάδι η Ελλάδα το Σάββατο

Επίδομα παιδιού 2019 - ΟΠΕΚΑ: Ξεκινάει η πληρωμή της α’ δόσης

Σχετικές ειδήσεις