ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΥΠΟΙΚ: Θα πρέπει να συνηθίσουν την ηθική της νέας κυβέρνησης

ΥΠΟΙΚ: Θα πρέπει να συνηθίσουν την ηθική της νέας κυβέρνησης

Να συνηθίσουν την ηθική της νέας κυβέρνησης καλεί τους συντάκτες ανυπόγραφου δημοσιεύματος της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» που κάνει λόγο για «διπλο-τριπλοθεσίτες του Σταθάκη», το υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του υπουργείου, το δημοσίευμα, αφού «επαναλαμβάνει τις ανυπόστατες κατηγορίες για τον γενικό γραμματέα του υπουργείου, Μάνο Μανουσάκη, στις οποίες έχει ήδη δοθεί απάντηση (Δελτίο Τύπου 7/4/2015), στη συνέχεια εστιάζει στον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου του υπουργείου, Χάρη Σαββίδη, υποστηρίζοντας ότι απασχολείται σε δύο ακόμη δουλειές.

Η πρώτη, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, είναι θέση λέκτορα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Ο Χάρης Σαββίδης δίδαξε στο τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου ως συμβασιούχος (ΠΔ/407) στο διάστημα 2008-11 και έκτοτε δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με το πανεπιστήμιο. Η δεύτερη θέση φέρεται να είναι διευθυντική σε οικονομική εφημερίδα. Προφανώς αναφέρονται στην εφημερίδα Ημερησία, όπου όμως ο κ. Σαββίδης ποτέ δεν εργάστηκε ως διευθυντής -αντιθέτως ήταν ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στην ΕΣΗΕΑ. Στην εφημερίδα εργάστηκε από το 1998 και πρόσφατα παραιτήθηκε για να αναλάβει ως αποκλειστική απασχόληση τη θέση στο υπουργείο».

Και καταλήγει η ανακοίνωση: «Ίσως οι συντάκτες του δημοσιεύματος είναι εξοικειωμένοι με διαφορετικές πρακτικές αλλά εφεξής θα πρέπει να συνηθίσουν την ηθική της σημερινής κυβέρνησης».

Σχετικές ειδήσεις