ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αξιολόγηση - Πηγές ΥΠΟΙΚ: Αυτά είναι τα «αγκάθια» στις συνομιλίες με τους Θεσμούς

Αξιολόγηση - Πηγές ΥΠΟΙΚ: Αυτά είναι τα «αγκάθια» στις συνομιλίες με τους Θεσμούς

Τέταρτη αξιολόγηση | Ειδήσεις: «Υπάρχουν τέσσερα - πέντε δύσκολα θέματα», ανάφερε την Τετάρτη (16/05/2018) ανώτατο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου των επαφών για την τέταρτη αξιολόγηση.

Το στέλεχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία το σημερινών συζητήσεων με τους επικεφαλής των θεσμών και ανέφερε πως έγινε εκτενής συζήτηση για τα θέματα ιδιωτικοποιήσεων και ενέργειας καθώς και προγραμματισμός για τις συναντήσεις των επόμενων ημερών.

«Είμαι ευχαριστημένος από το πως πάνε τα τεχνικά κλιμάκια. Πάνε παρά πολύ καλά», δήλωσε και προσέθεσε πως υπάρχει αυτοπεποίθηση για το κλείσιμο των δύσκολων θεμάτων.

Σε σχέση με τις αυριανές συζητήσεις είπε πως οι διαβουλεύσεις θα ξεκινήσουν το πρωί με τα δημοσιονομικά όποτε θα εξετασθεί και το θέμα των αντικειμενικών αξιών.

Ακολούθως θα γίνει συζήτηση για θέματα του υπουργείου Υγείας και στη συνέχεια θα εξεταστούν ζητήματα δημόσιας διοίκησης.

Οι αυριανές συναντήσεις θα κλείσουν με τα χρηματοοικονομικά και συγκεκριμένα με τις αλλαγές στο νόμο Κατσέλη και τον εξωδικαστικό μηχανισμό.

Διαβάστε επίσης:

Σχετικές ειδήσεις