Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Κ. Τουρνάς: "Δεν έπαιξα ποτέ το power game"

Κ. Τουρνάς: "Δεν έπαιξα ποτέ το power game"

Αγαπητέ Μάκη,δεν νοιώθω καμιά πιεστική ανάγκη, πέρα από το να κάνω ότι θεωρώ ορθό,(πάντα επιστρατεύοντας το είναι μου) όπως έκανα σε όλη μου τη ζωή.

Η άποψη σου διευκόλυνε την έκφραση μου μεν, αλλά η έκφρασή μου είναι πολυποίκιλα "ενεργή" από τα γεννοφάσκια μου και δημόσια μάλιστα.

Σαφώς δεν είναι προσωπική αντιπαράθεση αφού η "άποψη" σου δεν στάλθηκε και δεν απευθύνθηκε σ' εμένα.

Δεν έπαιξα ποτέ μα ποτέ αυτό το "power game" που αναφέρεις και ούτε και με αφορά.

Η όποια δράση μου ήταν και είναι στάση πεποιθήσεων και εσωτερικής μου πίστης.

Θυμάμαι πάντα (όπως και τώρα) να δρω κατά πως εκτιμώ και πιστεύω.

Όσο για το πόσο διαρκεί το "αβαθές και η απάτη", δεν άκουσες ποτέ, ότι μπορούν να διαρκούν όσο χρειάζεται για να πεθαίνουν άνθρωποι, να πεινάνε, να πολεμούν, να δυστυχούν και να υποφέρουν, όσα δεν τους αξίζουν.

Ότι κάποια στιγμή βέβαια δεν αντέχει ούτε η νομοτέλεια, το "αβαθές και την απάτη", είναι αλήθεια. Κάποτε τελειώνουν...και από εκεί αντλώ την αισιοδοξία μου, την ελπίδα μου και τις ανοχές μου, χωρίς βέβαια να μένω και άπραγος.

Απορώ που θεωρείς "συνωμοσιολογικες λογικές" όλα όσα επιβάλλονται στον κόσμο απανταχού, με επιλεγμένο στόχο την Ελλάδα αυτή τη στιγμή, βλέποντας την κατάσταση μας όπως και όλου του κόσμου.

Αυτό το αποτέλεσμα είναι άραγε προϊόν των "ικανών" ;

Ποτέ δεν κρίνω από τον λόγο, τον τίτλο η την εικόνα, τους γύρω μου, παρά μόνο από τα πεπραγμένα τους....εκ του αποτελέσματος η αλήθεια.

Συμπεραίνω δε, ότι αφού αναμένεις την "νέα αισθητική και τον νέο τρόπο", (όλα αυτά τα "ΝΕΑ" κάτι μου θυμίζουν), θα παραδεχόσουν ότι ήδη υπάρχει "πνευματικότητα", "επερχόμενα διέξοδο" και "αλήθεια" αφού το βρίσκεις σημαντικό να τα αναγνωρίσουμε.

Από που προκύπτει τότε η πρώτη σου "άποψη" με τίτλο "Ποιοί διανοούμενοι αδέλφια;" ;

Δεν θέλω να πω κάτι ακόμα.

Όσα πιστεύω και ελπίζω μου, είναι αρκετά για να ανέχομαι, να υπομένω και να περιμένω όσα είναι να συμβούν στα επόμενα χρόνια με μόνη ευχή να ζω, υγειης, για να τα δω.

Ευχές από καρδιάς.

Υ.Γ. Δεν καταλαβαίνω γιατί μου εύχεσαι να μην ψάχνω άλλο.

Θεωρώ ότι εσύ έψαχνες κατακεραυνώνοντας την ανύπαρκτη "πνευματικότητα".

Δεν ψάχνω έτσι κι' αλλιώς !