ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στις 18/2 συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής

Στις 18/2 συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής

Στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός) πρόκειται την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 15:30να συνεδριάσει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.

Δείτε παρακάτω τα θέματα ημερήσιας διάταξης:

Έγκριση σύναψης και όρων της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος για την μελέτη: «Σύνταξη Συμπληρωματικών Μελετών για την Ωρίμανση και την Κατασκευή των Έργων Αντιπλημμυρικής Προστασίας Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Έργα Ενίσχυσης Υφιστάμενου Συλλεκτήρα Σ7», συνολικού προϋπολογισμού 30.000,00 €, (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 23%).
(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κα Ερμ. Κυπριανίδου)

Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Πετρούπολης για το έργο: «Δράσεις κοινωνικής πολιτικής για την ενίσχυση οικογενειών που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας στην περιοχή του Δήμου Πετρούπολης», συνολικού προϋπολογισμού 83.760,00 € (πλέον ΦΠΑ).
(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κα Αικ. Θανοπούλου)

Ανάκληση της υπ’ αριθμ. 287/2015 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής και έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης: «Παρακολούθηση τοξικών ή και δυνητικώς τοξικών μικροφυκών στις ζώνες παραγωγής και αλιείας οστρακοειδών της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής», προϋπολογισμού 10.920,00 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 23% και των νόμιμων κρατήσεων 10%).
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ι. Βασιλείου)

Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης για προμήθειες της Περιφέρειας Αττικής έτους 2016.
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρ. Καραμάνος)

Έγκριση σκοπιμότητας για την υποβολή αίτησης συμμετοχής της Περιφέρειας Αττικής στο Πρόγραμμα διακρατικής συνεργασίας «Balkan-Med» και αναζήτηση εταίρων.
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Καραμέρος)

Σχετικές ειδήσεις