ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Βύρωνα: Πρόγραμμα Σχολών Γονέων 2016 -Ενημέρωση, Ευαισθητοποίηση,Υποστήριξη

Δήμος Βύρωνα: Πρόγραμμα Σχολών Γονέων 2016 -Ενημέρωση, Ευαισθητοποίηση,Υποστήριξη

Με το θέμα της αυτοεκτίμησης και των καλών πρακτικών ενδυνάμωσης των παιδιών προσχολικής ηλικίας, ολοκληρώθηκε ο Α΄ Κύκλος του προγράμματος των Σχολών Γονέων που διοργάνωσε η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής Παιδείας & Πολιτισμού σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο των Παιδικών σταθμών Δήμου Βύρωνα.

Στο πλαίσιο της πρόληψης και προαγωγής της ψυχικής υγείας των παιδιών και των ενηλίκων το Πρόγραμμα των ΣΧΟΛΩΝ ΓΟΝΕΩΝ για τη φετινή σχολική χρονιά συνεχίζεται ως εξής: Σχολή Γονέων για γονείς παιδιών που φοιτούν στους Παιδικούς Σταθμούς:

Ο Β΄ Κύκλος για τους γονείς των παιδιών που φοιτούν στον 3ο, 6ο, 7ο, 8ο, 9ο, 10ο, παιδικό σταθμό ξεκινά την Τρίτη 15 Μαρτίου 2016 και ώρα 10:30-12:00 στο Πολυδύναμο Κέντρο Πρόνοιας Δήμου Βύρωνα (Καλλιπόλεως 59 & Αγ.Σοφίας). Σχολή Γονέων για γονείς παιδιών που φοιτούν στο Νηπιαγωγείο και στις δύο πρώτες τάξεις του Δημοτικού (Α & Β) .

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Μαρτίου και ώρα 10:30 – 12:00, στο χώρο του Πολυδύναμου Κέντρου Πρόνοιας. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί σε επτά εβδομαδιαίες (7) συναντήσεις. Οι γονείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν συστηματικά καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή πρωινές ώρες στο τηλ.210-7624403.

Σχετικές ειδήσεις