ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Κορυδαλλού: Συγκέντρωση τροφίμων για ευπαθείς ομάδες

Δήμος Κορυδαλλού: Συγκέντρωση τροφίμων για ευπαθείς ομάδες

Με σύνθημα «Πράξη ελπίδας, Μήνυμα ζωής» τα μέλη του 8ου Συστήματος Προσκόπων αναλαμβάνουν δράση για το πρόγραμμα «ΣτηρίΖΩ» των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού.

Την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου θα βρίσκονται έξω από τα super market της πόλης ΑΒ Βασιλόπουλος (πλ. Μέμου) και Σκλαβενίτης (Κανάρια) για να συγκεντρώσουν τρόφιμα για τις ευπαθείς ομάδες που στηρίζουν οι Κοινωνικές Υπηρεσίες, όπως διαβάζουμε στο aftodioikisi.gr.

Συγκεκριμένα, τα λυκόπουλα και οι πρόσκοποι 8ου Συστήματος, θα μαζευτούν την Παρασκευή 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ και το Σάββατο 9 το πρωί έως 8 το βράδυ, συγκεντρώνοντας έξω από τα δυο σούπερ μάρκετ τρόφιμα και είδη οικιακής χρήσης και ατομικής υγιεινής, όπως γάλα εβαπορέ, κακάο, άνθος αραβοσίτου, ρύζι (κίτρινο και άσπρο), σάλτσα ντομάτας, μπισκότα, κρουασάν, αλάτι, ξύδι, μπαχαρικά, όσπρια, μέλι, μαρμελάδα, μερέντα, πουρέ, δημητριακά, φρυγανιές, βρεφικές κρέμες και γάλατα, αλεύρι, χυμούς, χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, αλουμινόχαρτο, διαφανή μεμβράνη, βρεφικές πάνες, σακούλες απορριμμάτων, χλωρίνη, μαλακτικά ρούχων, απορρυπαντικά γενικής χρήσης

Σχετικές ειδήσεις