ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κικίλιας: Ντρέπομαι για την απόφαση που αθωώνει τον Κασιδιάρη

Κικίλιας: Ντρέπομαι για την απόφαση που αθωώνει τον Κασιδιάρη

Ντροπή για την απόφαση απαλλαγής του Ηλία Κασιδιάρη για τη βιαιοπραγία του ενάντια στη Λιάνα Κανέλλη εξέφρασε ο βουλευτής της Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σήμερα, Σάββατο (07/03/2015) ο κ. Κικίλιας μιλώντας στο Mega τίθεται ένα θέμα πάρα πολύ σημαντικό για την ελληνική κοινωνία.
«Όλη η ελληνική κοινωνία το είδε. Και αναρωτιέμαι που οδηγεί όλη αυτή η κατάσταση», σημείωσε και πρόσθεσε ότι «αυτή η απόφαση όπως και αν ήρθε όσο και αν είναι τεκμηριωμένη νομικά δημιουργεί πολύ μεγάλα θέματα».

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Παρασκευή *06/03/2015) χωρίς ποινή αποχώρησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθήνας για την επίθεση σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη στον «αέρα» τηλεοπτικής εκπομπής στις 7 Ιουνίου 2012.

Συγκεκριμένα, το δικαστήριο μετέτρεψε την πράξη από επικίνδυνη σωματική βλάβη σε απλή και έπαυσε την ποινική δίωξη αφού όπως είχε υποστηρίξει και ο εισαγγελέας νωρίτερα στην αγόρευσή του, για το συγκεκριμένο αδίκημα θα έπρεπε να είχε υποβληθεί έγκληση από τη Λιάνα Κανέλλη εντός 3μηνου.

Σχετικές ειδήσεις