ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατρούγκαλος: Αν αποδειχθεί έστω ένα στοιχείο, θα εξαφανιστώ

Κατρούγκαλος: Αν αποδειχθεί έστω ένα στοιχείο, θα εξαφανιστώ

Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και του διευθυντή του Bήμα fm ξέσπασε στον τηλεοπτικό αέρα.

Με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας για «σκάνδαλο» που αφορούσε σε δικηγορική προμήθεια 12% για να επαναπροσλάβει στο Δημόσιο απολυμένους υπαλλήλους, οι κκ Κατρούγκαλος και Χιώτης αντάλλαξαν βαριές εκφράσεις.

Ο κ. Χιώτης μιλώντας στο Mega κατηγόρησε ευθέως τον υπουργό ότι λάμβανε υποθέσεις με το αζημίωτο... Ο κ. Χιώτης από την πλευρά του δήλωσε πως περισσότερες εξελίξεις θα υπάρξουν την Δευτέρα, καθώς τα δικαστήρια και οι εφορίες είναι κλειστές, ενώ ακόμη τόνισε πως τα χέρια του είναι "δεμένα" από απόρρητες διαδικασίες και πως μένει να φανεί ποιος είναι ο ψεύτης.

Η αντίδραση του κ. Κατρούγκαλου ήταν άμεση τονίζοντας ότι το επίμαχο συμφωνητικό αφορά μισθολογική διαφορά δημοσίου υπαλλήλου και έκανε λόγο για συκοφαντία, πλαστογραφία και προβοκάτσια.

Τόνισε δε ότι ο ίδιος έχει αποχωρήσει από την εταιρεία αυτή τον Ιούλιο του 2014, όταν ανέλαβε τα καθήκοντά του ως ευρωβουλευτής και εντάχθηκε σε μια άλλη δικηγορική εταιρεία από την οποία επίσης αποχώρησε όταν ανέλαβε υπουργικά καθήκοντα.

Ο κ. Χιώτης είπε τελικά πως αν αποδειχθεί ψέμα το πρωτοσέλιδο με τίτλο «σκάνδαλο κατρουγκαλου» θα ζητήσει συγγνώμη.

Μιλώντας στο ΣΚΑΙ, ο κ. Κατρούγκαλος υποστήριξε ότι αυτή η ιστορία είναι φτιαχτή από την αρχή μέχρι το τέλος και επανέλαβε πως αν αποδειχθεί έστω και ένα στοιχείο από αυτή υπόθεση τότε όχι απλά θα παραιτηθεί, αλλά θα εξαφανιστεί.

Σχετικές ειδήσεις