ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατρούγκαλος: Στόχος ήταν να πληγεί η κυβέρνηση - Η σκευωρία κατέρρευσε

Κατρούγκαλος: Στόχος ήταν να πληγεί η κυβέρνηση - Η σκευωρία κατέρρευσε

Ως συμβόλαιο διαπλοκής με πρωτοφανείς πολιτικούς στόχους εναντίον της κυβέρνησης χαρακτήρισε την υπόθεση με τις κατηγορίες σε βάρος του που δημοσιοποίησε η εφημερίδα «Βήμα της Κυριακής», ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργος Κατρούγκαλος.

Ο κ. Κατρούγκαλος προσερχόμενος το πρωί (23/03/2015) στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και μιλώντας σε δημοσιογράφους έκανε για άλλη μία φορά λόγο για σχέδιο υπονόμευσης της κυβέρνησης, ενώ τόνισε πως η σκευωρία κατέρρευσε.

Σύμφωνα με τον κ. Κατρούγκαλο στόχος της σκευωρίας δεν ήταν ο ίδιος αλλά η κυβέρνηση και η εθνικής της υπεροχή, σε μία μάλιστα κρίσιμη χρονική στιγμή, όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε.

«Η σκευωρία κατέρρευσε. Σήμερα το πρωί έστειλα επιστολή στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών που του ζητώ να άρει το απόρρητο των εργολαβικών συμφωνητικών που έχει συνάψει η εταιρεία μου, ώστε να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση και όλοι αυτοί που λένε ότι θα βρουν κάτι να διαψευστούν ακόμη για μία φορά» είπε, μεταξύ άλλων, ενώ αναφέρθηκε στο περιεχόμενο της συνέντευξης Τύπου που αναμενόνταν να παραχωρήσει το μεσημέρι, η οποία ωστόσο αναβλήθηκε, λόγω της επίσκεψης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Γερμανία και της συνάντησής του με την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ

Για άλλη μία φορά επανέλαβε πως η συγκεκριμένη υπόθεση δεν είχε στόχο τον ίδιο, αλλά την κυβέρνηση και το ηθικό της κύρος. «Κυρίως ήταν μία προσπάθεια να ματαιωθεί η προώθηση του νομοσχεδίου» ανέφερε, ενώ διαβεβαίωσε πως το νομοσχέδιο για τον εξορθολογισμό της Διοίκησης θα κατατεθεί άμεσα στη Βουλή.

Τέλος έστειλε σαφές μήνυμα πως η διαπλοκή δεν θα περάσει.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ. Κατρούγκαλου παρακάτω:

Σχετικές ειδήσεις