ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με προκλητικό δημοσίευμά της η γερμανική Bild «παραιτεί» τον Γ. Βαρουφάκη

Με προκλητικό δημοσίευμά της η γερμανική Bild «παραιτεί» τον Γ. Βαρουφάκη

Με νέο δημοσίευμά της η γερμανική εφημερίδα Bild συνεχίζει την επίθεση κατά του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, ισχυριζόμενη ότι διαθέτει πληροφορίες πως προκειμένου να διασωθεί ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών είναι διατεθειμένος ακόμα και να αποχωρήσει.

«Πρώτα ήταν ο κουλ υπουργός. Μετά ήταν ο ψεύτης υπουργός. Τώρα ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών μάλλον λέει να πηγαίνει», γράφει αναφέρει το προκλητικό άρθρο της γερμανικής εφημερίδας.

«Οι άδικες επιθέσεις εναντίον του Βαρουφάκη θα συνεχιστούν. Για να ηρεμήσει την κατάσταση σκέφτεται τώρα ακόμα και την παραίτηση», σημειώνει το δημοσίευμα.

Το άρθρο της γερμανικής εφημερίδας αναφέρει τη φράση του κ. Βαρουφάκη: «Να είστε μαζί μας και μετά την ρήξη», που είπε σε υποστηρικτή του, ενώ υποστηρίζει ότι η φωτογράφιση για το περιοδικό Paris Match, η αντιπαράθεση για το μεσαίο δάχτυλο με τους Γερμανούς αλλά και τα όσα έγιναν στις Βρυξέλλες έχουν κάνει κακό στην σχέση του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Η Bild σημειώνει ακόμα πόσο κακές είναι οι σχέσεις του Γ. Βαρουφάκη με τον Σόιμπλε και επικαλείται πηγή η οποία ανέφερε: «Είναι θέμα χρόνου ο Βαρουφάκης να αποχωρήσει. Αυτό έχει τελειώσει. Έτσι θα αποκατασταθούν οι σχέσεις με την ΕΕ και την Γερμανία».

Σχετικές ειδήσεις