ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Νικολόπουλος: Εκπρόσωπος του ΔΝΤ ανέλαβε ο Ποταμάρχης;

Νίκος Νικολόπουλος: Εκπρόσωπος του ΔΝΤ ανέλαβε ο Ποταμάρχης;

Ποιος είδε τον Νικολόπουλο και δεν τον φοβήθηκε! Έξαλλος ο πατρινός βουλευτής σε συνέντευξή του σε τοπικό ραδιόφωνο της Κατερίνης χαρακτήρισε εκπρόσωπο των δανειστών και της ντόπιας πλουτοκρατίας το Σταύρο Θεοδωράκη.

«Ο εκπρόσωπος της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου, αφού έλαβε τα εύσημα του Μάρτιν Σουλτς (ο οποίος υπέδειξε την ανάγκη να ενταχθεί το Ποτάμι στην κυβέρνηση) αναζητά πλέον και τα εύσημα της Ουάσιγκτον, εμφανιζόμενος ως βασιλικότερος του βασιλέως στο ζήτημα της πληρωμής της δόσης προς το Διεθνές Νομισματικό ταμείο», είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και Γ.Γ. της Κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Νίκος Νικολόπουλος απαντώντας, στο δημοσιογράφο κ. Ηλία Χρυσικό στο Ράδιο Ενημέρωση της Κατερίνης στα «περί τρόικας εσωτερικού» και με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας Real News συνέχισε:

«Δεν λέμε τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από το ρόλο που ο καθένας διαλέγει. Εκπρόσωπος του ΔΝΤ ανέλαβε ο Ποταμάρχης; ‘’Αν δεν πληρώσουμε το ΔΝΤ η χώρα είναι σαν να λέει στις αγορές ότι δεν μπορεί πια να εξυπηρετήσει τις διεθνείς υποχρεώσεις της’’, δήλωσε με κομπασμό ο ποταμίσιος Στ. Θεοδωράκης αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το ρόλο που ο ίδιος και το κομματικό του μόρφωμα έχουν αναλάβει στην πολιτική ζωή της χώρας.

Με τους Έλληνες να πεινούν και να εξαθλιώνονται σε ολοένα και αυξανόμενο βαθμό , η έγνοια του Στ. Θεοδωράκη είναι το αν θα εισπράξουν τα χρήματά του οι τοκογλύφοι του ΔΝΤ, παρότι γνωρίζει ότι δεν υφίσταται θέμα άρνησης πληρωμής της δόσης προς το ΔΝΤ από την κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ», τόνισε ο κ. Νικολόπουλος.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ήταν ακόμη πιο σκληρός λέγοντας: «Ως εκ τούτου, η παρέμβαση του κρύβει άλλη σκοπιμότητα: Εκείνη της διαβεβαίωσης των διεθνών τοκογλύφων πως το Ποτάμι είναι πιο υποτακτικό και υπάκουο στις εντολές τους».

Σχετικές ειδήσεις