ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μνημόνιο 3 - Γεροβασίλη: Πιθανώς αναπόφευκτο το διαζύγιο στον ΣΥΡΙΖΑ

Μνημόνιο 3 - Γεροβασίλη: Πιθανώς αναπόφευκτο το διαζύγιο στον ΣΥΡΙΖΑ

Ανοιχτό το ενδεχόμενο οριστικής ρήξης στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ αφήνει η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, τονίζοντας ότι «αν σήμερα εξακολουθήσουν να υπάρχουν δύο απόψεις που συγκρούονται σε κυβερνητικό επίπεδο, αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι».

«Ενδεχομένως, όταν χρειαστεί, να πάμε σε εκλογές», πρόσθεσε, διευκρινίζοντας, ωστόσο, ότι αυτή τη στιγμή προέχει η επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, σε συνέντευξή της στον ALPHA 9.89, παραδέχτηκε ότι πιθανόν να είναι και αναπόφευκτο το διαζύγιο στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας, όμως, ότι «δεν είμαι εγώ αυτή που θα το αποφασίσει αυτό».

«Το να ακούγονται φωνές με προχειρότητα, χωρίς υλοποιήσιμη αντιπρόταση, προφανώς δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Ο πρωθυπουργός έχει μιλήσει ανοιχτά για το σχέδιο με το οποίο διαπραγματεύτηκε ο ίδιος», πρόσθεσε.

Πάντως, η κ. Γεροβασίλη δεν απέκλεισε να είναι μεγαλύτερη η στήριξη στην κυβέρνηση στην αποψινή (22/07/2015) ψηφοφορία, λέγοντας ότι «τα πράγματα είναι καλύτερα από την προηγούμενη».

Σχετικές ειδήσεις