ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Βορίδης δεν στηρίζει Άδωνι - Δεν βρίσκει τις 50 υπογραφές ο Γεωργιάδης!

Ο Βορίδης δεν στηρίζει Άδωνι - Δεν βρίσκει τις 50 υπογραφές ο Γεωργιάδης!

Μεγάλη δυσκολία στην εξεύρεση των αναγκαίων 50 υπογραφών μελών της Πολιτικής Επιτροπής αντιμετωπίζει ο Άδ. Γεωργιάδης, με αποτέλεσμα η υποψηφιότητά του να είναι στον αέρα!

ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο τέως υπουργός του οποίου η υποψηφιότητα στηρίζεται απ’ τα περισσότερα ΜΜΕ της διαπλοκής μέχρι τώρα έχει συγκεντρώσει περί τις 15 υπογραφές, ενώ προσδοκά ότι μπορεί να συγκεντρώσει περί τις 10 ακόμα.

Δηλαδή περίπου τις μισές από όσες απαιτούνται για να γίνει αποδεκτή η υποψηφιότητά του απ’ την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή!

Μάλιστα –κατά τις ίδιες πληροφορίες, παρά τα περί του αντιθέτου λεγόμενα και θρυλούμενα, την υποψηφιότητά του δεν την στηρίζει ούτε ο στενός φίλος του Μ. Βορίδης!

Ο Βορίδης όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε στηρίζει άλλο υποψήφιο.

Ίσως γι’ αυτό ο λαλίστατος κατά τα άλλα Άδωνις όταν ρωτήθηκε σε τηλεοπτική του εμφάνιση (μία απ’ τις πολλές, καθημερινές...) αν θα έχει τη στήριξη Βορίδη απέφυγε επιμελώς να απαντήσει...

Ο Μάκης Βορίδης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, επισημαίνοντας πως «δεν στηρίζει τον Άδωνι Γεωργιάδη», αν και δεν αποκάλυψε ποιον επιθυμεί να ηγηθεί της «γαλάζιας» παράταξης. Ο ίδιος πρόσθεσε πως η απόφαση του κ. Γεωργιάδη ήταν καθαρά δική του και δεν το συζήτησε μαζί του.

Σχετικές ειδήσεις