ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωράκης: Ο κ. Τσίπρας είναι μια διχασμένη προσωπικότητα

Θεοδωράκης: Ο κ. Τσίπρας είναι μια διχασμένη προσωπικότητα

Δριμύτατη επίθεση εναντίον της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και προσωπικά εναντίον του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε σήμερα, Τετάρτη (27/01/2016) ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, χαρακτηρίζοντας τον πρωθυπουργό ως «διχασμένη προσωπικότητα».

«Ο πρωθυπουργός νομίζω ότι είναι μια διχασμένη προσωπικότητα. Αν δείτε την τριτολογία του ήταν μια συναινετική σοβαρή τοποθέτηση, με αντιθέσεις. Ήταν μια τοποθέτηση όπως θα έπρεπε να ήταν και η πρωτολογία του. Αλλά στην πρωτολογία του μίλησε μάλλον για τον κομματικό του στρατό και αυτός δεν είναι καλός οδηγός για να αντιμετωπίσει ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα», είπε ο Στ. Θεοδωράκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοσταθμό Real FM.

Αναφερόμενος στην κυβερνητική πρόταση για το Ασφαλιστικό, σημείωσε: «Στην πρωτολογία μου έδωσα μερικά συγκεκριμένα παραδείγματα που αποδεικνύουν το χάος που έχει η κυβέρνηση μέσα στο μυαλό της. Και είπα: δώστε μας τα στοιχεία για να καταλάβουμε τι προσδοκάτε. Δηλαδή εδώ υπάρχει μια πρόταση, η οποία δε βασίζεται σε καμία μελέτη, ή τουλάχιστον δε τη ξέρουμε τη μελέτη. Ο κ. Κατρούγκαλος δίνει στη δημοσιότητα το συμπέρασμά του χωρίς να μας δίνει τα στοιχεία και αυτό δε μπορεί να οδηγήσει σε καμία διόρθωση».

Για το ενδεχόμενο διενέργειας πρόωρων εκλογών, ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε: «Νομίζω ότι θα είναι καταστροφικό για όλους να κάνουμε τέσσερις εκλογές σ’ ένα χρόνο, θα είναι και γελοίο. Και η συμπεριφορά χθες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε ότι είναι στο πλευρό του πρωθυπουργού και θα στηρίξουν το ασφαλιστικό, αν και οι περισσότεροι με ελαφρά τη καρδία. Δεν είναι πεισμένοι, φαίνεται από τη συμπεριφορά τους. Αλλά φαίνεται ότι έχουν αποφασίσει οι 153 να ψηφίσουν την πρότασή του, η οποία βέβαια δεν έχει έρθει -μιλάμε για μια πρόταση που είναι δέσμη ιδεών».

Σχετικές ειδήσεις