Θεοχάρης: Αν δεν διορθωθούν τα λάθη, το Ποτάμι θα χαθεί

Τους λόγους, για τους οποίους υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Ποταμιού, εξήγησε σήμερα, Τετάρτη (02/03/2016) ο βουλευτής του κόμματος Χάρης Θεοχάρης, αρνούμενος, ωστόσο, ότι προέβη σε αμφισβήτηση της ηγεσίας του Σταύρου Θεοδωράκη.
Θεοχάρης: Αν δεν διορθωθούν τα λάθη, το Ποτάμι θα χαθεί
1'

«Δεν αμφισβήτησα την ηγεσία, αλλά έκανα συγκεκριμένη πολιτική κριτική σε δύο-τρία σημεία», δήλωσε ο κ. Θεοχάρης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 και συμπλήρωσε: «Αν δεν διορθωθούν τα λάθη, το Ποτάμι θα χαθεί. Αν το Ποτάμι θέλει να στρίψει την κάτω στροφή που έχει πάρει, πρέπει να αγκαλιάσει και το Ποτάμι των ανθρώπων οι οποίοι ήρθαν, είδαν και για κάποιους λόγους απογοητεύτηκαν».

Χαρακτήρισε «έντιμη» τη στάση του, λέγοντας ότι «εφόσον έχω συγκεκριμένες διαφωνίες, επέλεξα να δώσω τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, ώστε ο Πρόεδρος να βάλει έναν άνθρωπο που να απηχεί τις απόψεις του και ως βουλευτής να κάνω ό,τι μπορώ περισσότερο ώστε να βοηθήσω το Ποτάμι».

Τέλος, διέψευσε τα σενάρια μεταγραφής ή ανεξαρτητοποίησής του και επέμεινε πως το κόμμα «πρέπει να επανασυνδεθεί άμεσα με την κοινωνία».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή