ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Δεν αντέχουμε να ξαναζήσουμε το περσινό φιάσκο!

Μητσοτάκης: Δεν αντέχουμε να ξαναζήσουμε το περσινό φιάσκο!

Από τη Λάρισα όπου βρίσκεται ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως οι όποιες εσωτερικές διαφορές μεταξύ των θεσμών είναι γνωστές σε όλους, αλλά δεν θα πρέπει να λυθούν σε βάρος της Ελλάδας.

Ζήτησε από την κυβέρνηση να μη διαχειρίζεται το θέμα των αποκαλύψεων Wikileaks με όρους επικοινωνίας και ανάφερε πως: «Δεν αντέχουμε να ξαναζήσουμε το περσινό φιάσκο»!

Απευθυνόμενος προς την κυβέρνηση, την προειδοποίησε να μη διαχειρίζεται το συγκεκριμένο, κρίσιμο ζήτημα με όρους επικοινωνίας.

Επιμένοντας στο θέμα των Wikileaks τόνισε ότι η κυβέρνηση οφείλει να εγγυηθεί την ασφάλεια και το απόρρητο των επικοινωνιών καθώς δεν είναι δυνατόν να υπάρχει καμία σκιά.

«Η Ελλάδα έχει ανάγκη από οξυγόνο για να τελειώσει αυτή η θλιβερή περίοδος ασφυξίας, ψέματος, υποκρισίας, λάσπης και τέλματος για τη χώρα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος εξέφρασε την εκτίμηση πως η αντίστροφη μέτρηση έχε ήδη ξεκινήσει.

Μητσοτάκης: «Δεν πάει άλλο»!

«Η Δημοκρατία ασφυκτιά. Μιλώντας με χιλιάδες απλούς ανθρώπους από τη Μυτιλήνη και την Ειδομένη, από τις λαϊκές γειτονιές της Αθήνας, τον Ασπρόπυργο, το Περιστέρι, το Αιγάλεω, το κέντρο της Αθήνας, τη Θήβα, τη Λαμία, όπου πήγα, παντού ακούγεται πλέον ένα βουητό. Δεν πάει άλλο! Δεν δεχόμαστε άλλο αυτήν την κατάσταση. Η χώρα, η κοινωνία, η οικονομία ασφυκτιούν. Και εδώ από τη Λάρισα επαναλαμβάνω αυτό που είπα στον κ. Τσίπρα πριν λίγες ημέρες στη Βουλή: Αφού δεν μπορείτε να κυβερνήσετε, να φύγετε. Ο λαός μας είναι έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες του. Να αποφασίσει για το παρόν και το μέλλον του. Εκείνος! Με εκλογές. Με εκλογές αλήθειας όμως κι όχι παραμυθιών. Κάθε εκλογές έχουν κόστος. Αλλά σήμερα το κόστος παραμονής στην εξουσία αυτής της ανίκανης Κυβέρνησης είναι μεγαλύτερο από το κόστος της διαδικασίας απομάκρυνσής της. Εκλογές λοιπόν. Εκλογές που θα φέρουν τη Νέα Δημοκρατία στο τιμόνι της χώρας. Που θα μας απαλλάξουν από τους ανίκανους λαϊκιστές που διαλύουν την Ελλάδα κάθε μέρα που περνά. Που θα ξαναδώσουν πίσω στις Ελληνίδες και στους Έλληνες τη χαμένη ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο».

Σχετικές ειδήσεις