ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαξίμου κατά ΝΔ: Εκτίθενται... Γελάει ο κόσμος!

Μαξίμου κατά ΝΔ: Εκτίθενται... Γελάει ο κόσμος!

Ευθυγράμμιση ΝΔ με όσους προσπαθούν να υπονομεύσουν το κλείσιμο της αξιολόγησης

Αιχμηρή ανακοίνωση κατά της Νέας Δημοκρατίας εξέδωσε η κυβέρνηση με αφορμή τη σειρά ερωτημάτων που θέτει στον πρωθυπουργό η Αξιωματική Αντιπολίτευση και τις κατηγορίες περί ερασιτεχνικών χειρισμών από πλευράς Τσίπρα.

Το Μαξίμου κάνει λόγο για απόλυτη ευθυγράμμιση της Συγγρού με όσους προσπαθούν να υπονομεύσουν το κλείσιμο της αξιολόγησης.

«Ας μην εκτίθεται τόσο πολύ η Νέα Δημοκρατία. Δεν περιμέναμε τα “7 ερωτήματα” της Νέας Δημοκρατίας για να αντιληφθούμε ότι η Αξιωματική Αντιπολίτευση βρίσκεται σε απόλυτη ευθυγράμμιση με όσους προσπαθούν να υπονομεύσουν το κλείσιμο της αξιολόγησης» αναφέρουν.

Οι κυβερνητικές πηγές επισημαίνουν ότι «αυτοί που υπέγραψαν λευκά χαρτιά, οδηγώντας στην καταστροφή την οικονομία και την κοινωνία, αυτοί που πίεζαν την κυβέρνηση να δεχτεί καταστροφικούς για την Ελλάδα όρους στην τελευταία συμφωνία, αυτοί που ανέθεσαν την διαπραγμάτευση σε στελέχη σαν τον κ. Παπασταύρου, ας μην παριστάνουν σήμερα ότι αγωνιούν για το μέλλον του τόπου και του λαού μας. Ας μην εκτίθενται τόσο πολύ. Γελάει ο κόσμος».

Σχετικές ειδήσεις