ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπογραφές για ίδρυση νέου κόμματος μαζεύει ο Χάρης Θεοχάρης

Υπογραφές για ίδρυση νέου κόμματος μαζεύει ο Χάρης Θεοχάρης

Την πολιτική του ανεξαρτητοποίηση ετοιμάζει όπως όλα φαίνονται ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος μαζεύει υπογραφές για ίδρυση μιας νέα πολιτική κίνησης με το όνομα «Δύναμη Πολιτών».

Ο Χάρης Θεοχάρης έχοντας ως σύνθημα «Βγαίνουμε μπροστά για την Ελλάδα», διακινεί ένα πεντασέλιδο κείμενο με τους δέκα λόγους που πήρε την πρωτοβουλία για την ίδρυση του νέου πολιτικού φορέα.

«Η βαθιά κρίση στην Ελλάδα έχει οδηγήσει σε μια μεγάλη οικονομική, κοινωνική και ηθική καταστροφή» αναφέρεται στο κείμενο, το οποίο κυκλοφορεί μεταξύ των εθελοντών του Ποταμιού.

«Τα κροκοδείλια δάκρυα των εκπροσώπων του παλιού πολιτικού κατεστημένου, δεν είναι άλλο από ένα κρεσέντο υποκρισίας», τονίζεται στο κείμενο.

«Γι' αυτό κι εμείς» συνεχίζει, «πολίτες από διάφορες περιοχές της χώρας, διαφορετικά επαγγέλματα, κοινωνικές τάξεις και ηλικίες, παίρνουμε τις τύχες μας στα χέρια μας για να βάλουμε τέλος στη συνεχιζόμενη καταστροφή. Ενώνουμε τις δυνάμεις για να γυρίσουμε τον τροχό της ιστορίας, να κινηθούμε μπροστά. Κι αυτό όπως λέει ο ποιητής "θέλει δουλειά πολλή". Γι' αυτό ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ και συγκροτούμε μια αυθεντικά νέα πολιτική κίνηση, τη "Δύναμη Πολιτών"».

Σχετικές ειδήσεις