ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τηλεοπτικές άδειες: Ποιο σενάριο τρέμει η κυβέρνηση

Τηλεοπτικές άδειες: Ποιο σενάριο τρέμει η κυβέρνηση

Αναβρασμός επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η δημοπράτηση των τηλεοπτικών αδειών.

Οι ραγδαίες εξελίξεις το απόγευμα της Δευτέρας όπου τέθηκε εκτός διαγωνισμού ο τηλεοπτικός σταθμός «Ε» και εκφράστηκαν ενστάσεις για το ΣΚΑΙ και την εταιρεία του Χρ. Καλογρίτσα προκάλεσαν σκεπτικισμό στην Ηρώδου Αττικού για την εξέλιξη του διαγωνισμού.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυβέρνηση τρέμει στο ενδεχόμενο κάποιος εκ των υποψηφίων να αντιδράσει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας με τέτοιο τρόπο ώστε να τινάξει τον διαγωνισμό στον αέρα. Φοβούνται δηλαδή ότι κάτι μπορεί να... στραβώσει και να οδηγηθούν σε ανεπιθύμητες και καταστάσεις.

Για να αποφύγει λοιπόν το φιάσκο δεν διστάζει να τονίζει σε όλες τις κατευθύνσεις ότι αν χρειαστεί θα ακολουθήσει όλους τους μηχανισμούς που προβλέπει ο νόμος, με ό,τι μπορεί να σημαίνει κάτι τέτοιο.

Υπενθυμίζεται ότι η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης έχει εφοδιαστεί με ράντζα του στρατού, χημικές τουαλέτες και οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστεί ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία ό,τι και αν συμβεί. Ακόμα και αν χρειαστεί να περάσουν μέρες μέσα στις αίθουσες.

Σχετικές ειδήσεις