ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσιάρας: Ο Τσίπρας έχει χάσει την εμπιστοσύνη των πολιτών

Τσιάρας: Ο Τσίπρας έχει χάσει την εμπιστοσύνη των πολιτών

«Όσο η κυβέρνηση καθυστερεί να κλείσει την αξιολόγηση τόσο πιο κοντά φέρνει το πιστόλι στο κρόταφο της ελληνικής οικονομίας», υποστηρίζει, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας τηςΝέας Δημοκρατίας και βουλευτής Καρδίτσας, Κώστας Τσιάρας, διευκρινίζοντας, ωστόσο, ότι αν η κυβέρνηση καταφέρει να κλείσει την αξιολόγηση «δεν θα είναι νίκη της κυβέρνησης, θα είναι μία μικρή νίκη του αυτονόητου».

Αναφερόμενος στις μεταρρυθμίσεις ο γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ εκτιμά ότι η κυβέρνηση αντί να μεταρρυθμίσει την ελληνική οικονομία έχει απορρυθμίσει τον παραγωγικό ιστό της χώρας.

Ερωτηθείς αν βρισκόμαστε μπροστά σε μία οριστική λύση του χρέους, ο κ. Τσιάρας απαντά στο ΑΠΕ-ΜΕ ότι «οι δανειστές καλούνται να υλοποιήσουν τις δεσμεύσεις τους για ελάφρυνση του χρέους που ανέλαβαν το Νοέμβριο του 2012, μετά από σκληρή διαπραγμάτευση της ΝΔ», ωστόσο υπογραμμίζει ότι αν η χώρα δεν μπει σε τροχιά ανάπτυξης θα βρεθεί σε λίγα χρόνια με νέα θηλιά στο λαιμό.

Μιλώντας για τη ΝΔ, ο κ. Τσιάρας δηλώνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαθέτει το όραμα μιας ισότιμης Ελλάδας στον σκληρό πυρήνα της Ευρώπης και υποστηρίζει ότι «η ΝΔ ακόμα και αν είναι αυτοδύναμη θα επιδιώξει συνεργασίες τόσο με πρόσωπα όσο και με κόμματα που συμφωνούν με τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας».

Τέλος, σχετικά με τα εθνικά θέματα ο Κώστας Τσιάρας τονίζει ότι «στα ζητήματα εθνικής στρατηγικής η ΝΔ ζητά τη συναίνεση όλων και προσφέρει τη δική της συναίνεση όποτε και αν χρειαστεί».

Σχετικές ειδήσεις