ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λεβέντης: Να απολυθούν όσοι δημόσιοι υπάλληλοι δεν δουλεύουν

Λεβέντης: Να απολυθούν όσοι δημόσιοι υπάλληλοι δεν δουλεύουν

Ειδήσεις | Βασίλης Λεβέντης: Την απόλυση όσων δημοσίων υπαλλήλων δεν εργάζονται πρότεινε σήμερα, Τετάρτη (14/12/2016) ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος υποστήριξε ότι το 30% των υπαλλήλων στο Δημόσιο δεν παράγει.

«Είναι δημόσιος κίνδυνος», δήλωσε ο κ. Λεβέντης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και σημείωσε ότι πρέπει να γίνει μελέτη για το ποιοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Εξάλλου, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων πρότεινε Πρότεινε να τεθούν εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια για τις υψηλές συντάξεις και να τεθεί πλαφόν για όσους λαμβάνουν δύο και τρεις κύριες συντάξεις.

«Όλοι όσοι έχουν εισοδήματα από ενοίκια και είναι συνταξιούχοι αλλά έχουν χαμηλή σύνταξη θα πάρουν και το έκτακτο επίδομα. Έτσι αναδεικνύεται η στρέβλωση του συστήματος», είπε.

Παράλληλα, ανέφερε ότι ζήτησε να μειωθούν στο μισό οι μισθοί και οι συντάξεις των βουλευτών και η αντίδραση «στη Βουλή, από κάτω, ήταν να με μουντζώνουν».

Τέλος, ο κ. Λεβέντης επανέλαβε το αίτημά του να καταβάλλουν εφάπαξ φόρο 200 ευρώ όσοι λαμβάνουν μισθό και σύνταξη άνω των 1.500 ευρώ, για να ενισχυθεί η άμυνα της χώρας.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για τον Βασίλη Λεβέντη

Σχετικές ειδήσεις