ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύντομο τετ-α-τετ Μέρκελ με Μητσοτάκη: Πότε θα γίνει η συνάντηση στο Βερολίνο

Σύντομο τετ-α-τετ Μέρκελ με Μητσοτάκη: Πότε θα γίνει η συνάντηση στο Βερολίνο

Ειδήσεις | Κυριάκος Μητσοτάκης: Θετικά αποτιμούν στη Νέα Δημοκρατία τη σύντομη συνάντηση που είχε χθες, Πέμπτη (15/12/2016) ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, με την καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, στο περιθώριο της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με τη Real, Μέρκελ και Μητσοτάκης αποφάσισαν να συναντηθούν επίσημα στο Βερολίνο στις 13/02/2017 και πλέον η Πειραιώς επιθυμεί να δει εάν η καγκελάριος Μέρκελ έχει αλλάξει στάση απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα, κάτι που ούτως ή άλλως αναμένεται να φανεί και από τη σημερινή συνάντησή της με τον Έλληνα πρωθυπουργό στο Βερολίνο.

Διαβάστε εδώ το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Newsbomb.gr, με φόντο τη συνάντηση Μέρκελ - Τσίπρα

Πάντως, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της χθεσινής Συνόδου του ΕΛΚ στις Βρυξέλλες, η κ. Μέρκελ εμφανίστηκε ιδιαίτερα δυσαρεστημένη για τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση του προσφυγικού.

Την ίδια στιγμή, πάντως, στη ΝΔ φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει να προετοιμάζονται από τώρα για το επίσημο ραντεβού Μέρκελ – Μητσοτάκη στο Βερολίνο, καθώς ο πρόεδρος της ΝΔ επιθυμεί να παρουσιάσει στην επικεφαλής της γερμανικής κυβέρνησης μια σοβαρή πρόταση διακυβέρνησης.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Σχετικές ειδήσεις