ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σοκ από την ανάρτηση Καμμένου: Έβαλε γραβάτα με φαλλούς στο twitter - Τι απαντά ο ίδιος

Σοκ από την ανάρτηση Καμμένου: Έβαλε γραβάτα με φαλλούς στο twitter - Τι απαντά ο ίδιος

Το ελληνικό Twitter «γλεντάει» εδώ και λίγες ώρες τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, για μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό, στην οποία απεικονιζόταν μια γραβάτα με φαλλούς.

ΤΡΕΛΟ «ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ» ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

H ανάρτηση που έμεινε περίπου για έξι λεπτά στο προφίλ του υπουργού Εθνικής Άμυνας στρέφεται ευθέως κατά του ίδιου του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, αφού είναι γνωστή η ιστορία με το αν θα φορέσει γραβάτα ή όχι ο κ. Τσίπρας όταν ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση.

Γίνεται, λοιπόν, εύκολα αντιληπτό ότι η ανάρτηση από το twitter του κ. Καμμένου ήθελε να χλευάσει και να καυτηριάσει το Βατερλώ που υπέστη η κυβέρνηση στο χθεσινό (15/06/2017) Eurogroup.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση:

falloi kammenos

Αμέσως, οι χρήστες του Twitter άρχισαν τα retweets, καθώς το μυαλό όλων πήγε στη γραβάτα που έλεγε πως θα βάλει ο πρωθυπουργός, εφόσον έπαιρνε μια λύση για το χρέος, με τη φωτογραφία να ερμηνεύεται ως «μπηχτή» του κυβερνητικού του εταίρου.

Τελικώς, μετά το αρχικό σάλο που προκλήθηκε, ο κ. Καμμένος κατέβασε την ανάρτηση, και με νέο tweet ισχυρίστηκε πως... άλλος έφταιξε για το «ανέβασμα» της συγκεκριμένης φωτογραφίας.

Αυτό που ακολούθησε από εκεί και πέρα ήταν ένα απίστευτο «τρολάρισμα» εναντίον του υπουργού Εθνικής Άμυνας, με τους χρήστες του Twitter να τον... γλεντάνε με απίστευτα σχόλια!

Αίσθηση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι ο κ. Καμμένος αφού κατέβασε τη συγκεκριμένη ανάρτηση, υπέδειξε ως «ένοχο» το ίδιο του το παιδί!!!

Σε νέα ανάρτηση με την οποία επανήλθε, έγραψε «πάλι χτύπημα από το παιδί».

Η συγκεκριμένη κίνηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας προκαλεί πολλά ερωτήματα καθώς ο κ. Καμμένος σε πάρα πολλές περιπτώσεις διαρρηγνύει τα ιμάτιά του και απειλεί με μηνύσεις όσους ασχολούνται και «εκθέτουν» στο δημόσιο διάλογο τα παιδιά του.

Πάραυτα ο ίδιος δεν διστάζει να τα εκθέτει και να τα στοχοποιεί... Αν μη τι άλλο, θλιβερό.

Σχετικές ειδήσεις