ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οργή Λεβέντη για την αλλαγή φύλου: Αυτά είναι ανώμαλα πράγματα!

Οργή Λεβέντη για την αλλαγή φύλου: Αυτά είναι ανώμαλα πράγματα!

Έξαλλος ο Βασίλης Λεβέντης με τις ιδεοληψίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. για τα ζητήματα της αλλαγής φύλου - «Αγνοείτε την Eκκλησία; Δεν είναι φυσιολογικά πράγματα αυτά. Είμαστε Έλληνες, δεν είμαστε οι φραγκολεβαντίνοι», είπε απευθυνόμενος στους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ: «ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ - ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ»

«Μας λέτε ότι είναι απάνθρωποι όσοι δεν θα το ψηφίσουν. Είναι σοβαρά ζητήματα αυτά που έπρεπε να μπουν σε δημόσια διαβούλευση. Η κυβέρνηση θέλει να το περάσει άψε σβήσε... Δηλώνω ότι στο βαθμό που θα έχω δύναμη στο μέλλον δεν θα στηρίξω καμία κυβέρνηση αν δεν ακυρωθεί αυτός ο νόμος».

Με τα λόγια αυτά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων πήρε ξεκάθαρη θέση απέναντι στο νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση, ενώ απευθυνόμενος προς τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε τα ακόλουθα: «Εσείς αν ζείτε σε μια γειτονιά, πόσο εύκολα θα αποκαλέσετε έναν 15χρονο από Χρήστο, Χριστίνα; Αυτή η Χριστίνα θα μπορεί να κάνει ομαλές σχέσεις;».

Την ίδια στιγμή, έντονη ήταν η κριτική του κατά της στάσης που κρατά η κυβέρνηση εναντίον της Εκκλησίας: «Μιλάτε με απαξιωτικό ρόλο για την Εκκλησία. Λάθος, η Εκκλησία θέλει μόνο να σέβεστε τις αρχές της, υπάρχουν αξίες, υπάρχουν αρχές!».

Ο κ. Λεβέντης απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση του είπε:

«Είναι παράνοια, είναι ψυχιατρική ασθένεια... Τους δίνετε κάτι που πάει κοντρα στη φύση. Ο Θεός καθόρισε τα φύλα σε άρρεν ή θήλυ. Είναι ανώμαλα πράγματα αυτά, να αλλάζει ο άνθρωπος μόνος του τα φύλα. Είναι ωραία πράγματα αυτά κ. Βούτση;», τόνισε απευθυνόμενος στον κ. Βούτση για να πάρει την απάντηση:

«Ναι είναι ωραία!».

Ο κ. Λεβέντης εξοργίστηκε και ανταπάντησε: «Ντροπή σας. Αυτά να τα κάνετε και να τα λέτε στον περίγυρό σας» και συνέχισε:

«Τι είστε δικτάτορες; Αγνοείτε την Εκκλησία. Πολέμησε οι Παπαφλέσσας για να είστε εδώ και να παίρνετε τους μισθούς σας, όχι ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης. Η Εκκλησία θέλει μόνο σεβασμό, όχι να νομοθετεί. Ερωτήσατε την Εκκλησία πριν καταθέσετε το νομοσχέδιο; Αγνοήσατε τις απόψεις της», κατέληξε ο Βασίλης Λεβέντης.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Σχετικές ειδήσεις