ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Τα λεφτά έρχονται με δύσκολα μέτρα…

Γεωργιάδης: Τα λεφτά έρχονται με δύσκολα μέτρα…

Το δάχτυλο στην κυβέρνηση κούνησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, προειδοποιώντας την «να μην διανοηθεί να αφήσει ελεύθερους τρομοκράτες, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει λόγο για κοροϊδία σχολιάζοντας τις διαπραγματεύσεις της με τους εταίρους.

«Η ιδέα ότι, επειδή τους εκβιάζουν οι αντιεξουσιαστές, θα αφήσουν τον Σάββα Ξηρό έξω, είναι αδιανόητη για τη Νέα Δημοκρατία και αν γίνει κάτι τέτοιο θα συγκρουστούμε πολιτικά», τόνισε χαρακτηριστικά ο «γαλάζιος» βουλευτής στην πρωινή εκπομπή του MEGA, σημειώνοντας παράλληλα πως σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο η κυβέρνηση θα έχει τεράστιο πολιτικό πρόβλημα, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης, ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε ότι εάν συνεχίσει ο ΣΥΡΙΖΑ αυτό που έχει ξεκινήσει από τις 20 Φεβρουαρίου και μετά, «να κοροϊδεύει δηλαδή τους έξω και τους μέσα ταυτόχρονα δεν θα πάρουμε φράγκο και θα χρεοκοπήσουμε».

«Η κυβέρνηση πρέπει να είναι έτοιμη για δύσκολα μέτρα, με εύκολα λεφτά δεν παίρνουμε», υπογράμμισε ακολούθως και συμβούλευσε τον Αλέξη Τσίπρα πως «ήρθε η ώρα να πει την αλήθεια και στον εαυτό του και στους βουλευτές του και στο λαό του. Ελπίζω να το καταλάβει γρήγορα. Δεν έχει πολύ χρόνο, μια εβδομάδα, δέκα μέρες».

Καταλήγοντας, ο πρώην υπουργός, αφού υποστήριξε πως «η αλήθεια είναι ότι η τρόικα είναι παρούσα, το μνημόνιο είναι παρών, τα μέτρα του μνημονίου είναι παρόντα», ανέφερε:

«Αν τα κάνει γρήγορα θα πάρει τα λεφτά και μπορεί να διαπραγματευτεί κάτι πολύ καλύτερο για το μέλλον, αλλά δεν πρέπει να χάσει άλλο χρόνο γιατί η Ελλάδα δεν έχει χρόνο για χάσιμο. Πρέπει να ξέρουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ ότι θα πρέπει να είναι έτοιμοι να ψηφίσουν δύσκολα μέτρα»…

Σχετικές ειδήσεις