Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωράκης: Κατώτερη των περιστάσεων η Κωνσταντοπούλου (video)

Newsbomb

Επίθεση στην πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, χαρακτηρίζοντάς την «κατώτερη των περιστάσεων» καιπροτρέποντάς την ειρωνικά «αν έχει άποψη, μπορεί αν θέλει να κατέβει στα έδρανα και να την πει».

Παράλληλα, κάλεσε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα «να μην συγκρίνεται με το παρελθόν» και «να μιλήσει για το μέλλον και τη δική του ταμπακιέρα».

Ακολούθως, ο πρόεδρος του Ποταμιού, αφού ανέφερε πως ο ελληνικός λαός αποφάσισε ότι το παλιό πολιτικό σύστημα χρεοκόπησε, δίνοντας εντολή να αλλάξουμε κατεύθυνση, απευθύνθηκε προς τον κ. Τσίπρα, ζητώντας του να δώσει εκείνος πια τις απαντήσεις.

«Για άλλη μία φορά η πρόεδρος της Βουλής αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων. Αντιλαμβάνομαι ότι ο κ. Τσίπρας έχει πολλά στο κεφάλι του. Τον συμπονώ. Αλλά με κάποιο τρόπο πρέπει να το τελειώσει αυτό. Δεν μπορεί να διαλύεται κάθε φορά η διαδικασία από μία υπερβολή της κα Κωνσταντοπούλου. Σας θυμίζω την ονομαστική ψηφοφορία που δεν έκανε μετά από τις σωστές συστάσεις του πρωθυπουργικού γραφείου», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Θεοδωράκης, για να καταλήξει σε υψηλούς τόνους:

«Αν έχει άποψη, μπορεί αν θέλει να κατέβει στα έδρανα και να την πει. Ακόμα κι αν οι παρατηρήσεις της σε πολλά έχουν σχέση με την πραγματικότητα, είναι πρόεδρος της Βουλής, δεν βαθμολογεί. Δεν μπορώ να αντιληφθώ πώς σε μία συζήτηση αρχηγών των κομμάτων παίρνουν το λόγο υπουργοί. Ή θα τηρήσουμε τη λογική και τον κανονισμό, ή θα πάμε σε μία προεδρία εντελώς προσωπική με υπογραφή της κ. Κωνσταντοπούλου».

Διαβάστε εδώ την πρωτολογία του Σταύρου Θεοδωράκη