ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρεσιτάλ... κινδυνολογίας από τον Άδωνι!

Ρεσιτάλ... κινδυνολογίας από τον Άδωνι!

Τα δελτία ειδήσεων των 20:00 έχει βαλθεί να ξεπεράσει με την τρομολαγνεία και την κινδυνολογία του ο γνωστός και μη εξαιρετέος βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε νέες δηλώσεις του, κληθείς να απαντήσει αν είμαστε κοντά σε συμφωνία με τους δανειστές, ανέφερε: «Το εύχομαι, το ελπίζω, δεν το βλέπω», χαρακτηρίζοντας παράλληλα τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος ως «ανοησία ουρανομήκης».

Σε ερώτηση για το τι θα γίνει στην περίπτωση που δεν κλείσει η συμφωνία, ανέφερε, μιλώντας στα Παραπολιτικά FM: «Ο πρωθυπουργός δείχνει ότι θέλει να κλείσει συμφωνία και ελπίζω να κλείσει συμφωνία και ενθέρμως θα τον χειροκροτήσω αν την κλείσει. Εάν δεν κλείσει την συμφωνία στις 11 Μάιου όλα θα τελειώσουν και θα περάσουμε στην επόμενη φάση που θα είναι προφανώς χρεοκοπία εντός της ευρωζώνης. Αυτό θα οδηγήσει καταρχάς σε τρομερή φτώχεια που η εποχή του πρώτου μνημονίου θα φαντάζει παράδεισος. Άμα αντέξουμε πολύ καιρό έτσι μπορεί να μείνουμε στην ευρωζώνη και να κάνουμε μετά μια νέα συμφωνία με πολύ χειρότερους όρους. Άμα δεν αντέξουμε θα φτάσουμε στο τέλος».

Ευτυχώς, ξέχασε να μας ενημερώσει ότι θα έρθουν και οι... εξωγήινοι και οι δεινόσαυροι!

Σχετικές ειδήσεις