ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφοδρή αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ-Ποταμιού για τη διαπλοκή στα ΜΜΕ

Σφοδρή αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ-Ποταμιού για τη διαπλοκή στα ΜΜΕ

Ανεβαίνουν οι τόνοι στην κόντρα Ποταμιού και ΣΥΡΙΖΑ για τη διαπλοκή στα ΜΜΕ, καθώς ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης προχώρησε ένα βήμα πάρα πέρα, επιτιθέμενος προσωπικά στους κ.κ. Νίκο Παππά και Πάνο Σκουρλέτη.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, μιλώντας στην ΕΡΤ, χαρακτήρισε τα δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ «μεγάλους διαπραγματευτές με τα media», οι οποίοι μάλιστα έχουν εξασφαλίσει «τεράστια προβολή» για το κόμμα τους.

«Όταν έγινε η προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή, εννοώ τότε τη μία και μοναδική αντιπαράθεση Αρχηγών μέσα στη Βουλή, υπήρχε μία εφημερίδα που τη φωτογραφίζουν ότι είναι στο πλευρό μας, που είχε εφτά σελίδες στον κ. Τσίπρα και για την ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη έγραφε "ο Σταύρος Θεοδωράκης ανέπτυξε τις συνήθεις απόψεις του”. Λοιπόν, επειδή είστε παλιοί δημοσιογράφοι, εγώ σας συνιστώ να ξεφυλλίσετε τις εφημερίδες αυτές που θεωρεί ο ΣΥΡΙΖΑ διαπλοκή, να δείτε αν υπάρχει το Ποτάμι και σε ποια θέση είναι το Ποτάμι και σε ποια θέση είναι ο Τσίπρας, είναι τα στελέχη του Τσίπρα» ανέφερε.

Ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης προειδοποίησε δε «κάποιους από την προεκλογική παρέα του ΣΥΡΙΖΑ να σκεφτούν πολύ εάν θα ξαναεπιτεθούν στον Σταύρο Θεοδωράκη», καθώς «τα δρομολόγια του καθενός στην κοινωνία, στα γραφεία των εκδοτών, στα γραφεία των επιχειρηματιών, στα γραφεία των εργολάβων είναι συγκεκριμένα».

Η απάντηση ήρθε από το ΣΥΡΙΖΑ, σε υψηλούς, επίσης, τόνους.

«Είναι τουλάχιστον πρόκληση να παριστάνει τον πολέμιο της διαπλοκής, ο πρόεδρος του κόμματος που φτιάχτηκε κατ' εντολή συγκεκριμένων συμφερόντων» ανέφερε το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του κόμματος.

Αναμένεται συνέχεια στην κόντρα, καθώς τα τηλεοπτικά σποτ των κομμάτων αρχίζουν να προβάλλονται ενώ αναμένεται και το debate όλων των πολιτικών αρχηγών στις 9 Σεπτεμβρίου, όπου δεν αποκλείεται να υπάρξουν βέλη εκατέρωθεν από τους κ.κ. Τσίπρα και Θεοδωράκη.

Σχετικές ειδήσεις