ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ραγδαίες εξελίξεις στη ΝΔ - Ξεκινούν από σήμερα οι διαδικασίες εκλογής νέου προέδρου

Ραγδαίες εξελίξεις στη ΝΔ - Ξεκινούν από σήμερα οι διαδικασίες εκλογής νέου προέδρου

Ξεκινούν από σήμερα, Τρίτη (22/09/2015) οι διαδικασίες εκλογής νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία, όπως ανακοίνωσε η Λεωφόρος Συγγρού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, «μετά από συνεργασία που είχαν χθες το βράδυ, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος αποφασίστηκε να ξεκινήσουν από σήμερα οι διαδικασίες εκλογής Προέδρου και να ολοκληρωθούν το ταχύτερο δυνατό».

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα συνεδριάσουν άμεσα τα αρμόδια όργανα, με στόχο να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες το ταχύτερο δυνατόν, ενώ αναμένεται να τηρηθεί το καταστατικό, που προβλέπει εκλογή προέδρου από τη βάση.

Ο κ. Μεϊμαράκης αποφάσισε, μετά την εκλογική συντριβή, να δώσει ραντεβού στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και στο Πολιτικό Συμβούλιο με τους βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος, μαζί και με τους αμφισβητίες, παρά το γεγονός ότι είχε εξουσιοδοτηθεί από τα όργανα του κόμματος να παραμείνει πρόεδρος έως τον Ιούνιο του 2016, οπότε έχει καθοριστεί και η διενέργεια του συνεδρίου της ΝΔ.

Ο κ. Μεϊμαράκης δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα εάν θα είναι και ο ίδιος υποψήφιος για την προεδρία, αν και, σύμφωνα με πληροφορίες, δέχεται "πιέσεις" να δώσει το "παρών".

Σχετικές ειδήσεις