ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Τσίπρας και Πολάκης είναι ένα και το αυτό

ΝΔ: Τσίπρας και Πολάκης είναι ένα και το αυτό

«Πάλι ψεύτικες υποσχέσεις για διορισμούς» δήλωσε ο Βασίλης Οικονόμου για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο υπουργείο Υγείας.

Τη δήλωση στήριξης του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, σχολιάζει το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στο υπουργείο Υγείας, ανέφερε «εμείς οι αστοιχείωτοι (...) θα τα καταφέρουμε», χαρακτηρισμό τον οποίο χρησιμοποίησε η Ένωση Δικαστών του ΣτΕ για τον Παύλο Πολάκη.

«Ο κ. Τσίπρας επιλέγει οριστικά να ταυτιστεί με τις πιο ακραίες πολιτικές παρουσίες της κυβέρνησής του. Μετά τη στήριξή του στον κ. Καμμένο, σήμερα μας δείχνει ότι είναι ένα και το αυτό με τον κ. Πολάκη. Επομένως, εκτός από μόνιμη λιτότητα και μόνιμη χυδαιότητα» αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Από την πλευρά του, ο τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου, για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο υπουργείο Υγείας, δήλωσε:

«Για μια ακόμη φορά, ο κ. Τσίπρας επιβεβαίωσε ότι έχει χάσει κάθε επαφή με την κοινωνία. Ζει σε ένα άλλο, παράλληλο σύμπαν, όπου όλα τα βλέπει "καλώς καμωμένα". Δεν βλέπει ότι το σύστημα δημόσιας Υγείας καταρρέει. Χειρουργεία αναβάλλονται από ελλείψεις υλικών, άνθρωποι χάνονται από την απουσία ασθενοφόρων, τακτικά ραντεβού στα νοσοκομεία κλείνονται με αναμονή 7 - 8 μηνών, λόγω έλλειψης γιατρών, ασθενείς ψάχνουν και δεν βρίσκουν φάρμακα. Πήγε στο υπουργείο Υγείας, όχι γιατί έχει κάποιο σχέδιο να αντιμετωπίσει όλα αυτά τα προβλήματα, αλλά για να δώσει πάλι ψεύτικες υποσχέσεις για διορισμούς. Προκαλούν τους πολίτες με την ανικανότητα και την αναλγησία τους».

Σχετικές ειδήσεις