ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαμός στην Ένωση Κεντρώων: «Σφάζονται» Λεβέντης και Μεγαλοοικονόμου

Χαμός στην Ένωση Κεντρώων: «Σφάζονται» Λεβέντης και Μεγαλοοικονόμου

«Αυτοκτονία» χαρακτήρισε οΒασίλης Λεβέντης την Τρίτη (11/07/2017) την απόφαση της βουλευτή Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου να ανεξαρτητοποιηθεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ένωσης Κεντρώων, εξαπολύοντας επίθεση και σε άλλους βουλευτές που ακολούθησαν τον ίδιο δρόμο.

«Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που έχουν βγει με λίστα, δεν έχουν μέλλον. Είναι αυτοκτονία να φεύγουν από το κόμμα», δήλωσε ο κ. Λεβέντης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ANT1 για τις αποχωρήσεις των Μεγαλοοικονόμου και Καρρά.

Και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι τελειώνει η καριέρα και των δύο. Πού να πάει ο Καρράς; Έστω ότι τον παίρνουν στο ΠΑΣΟΚ. Υπάρχει περίπτωση να βγει; Στο ΠΑΣΟΚ γίνεται μάχη, ποιος θα πρωτοβγεί;».

Ερωτηθείς σχετικά με το αν πιστεύει ότι η κ. Μεγαλοοικονόμου θα πάει στο ΠΑΣΟΚ ή στη ΝΔ, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων απάντησε: «Θα φανεί, ας μην κάνω εκτιμήσεις».

Όσον αφορά στους λόγους της αποχώρησης της κ. Μεγαλοοικονόμου ο κ. Λεβέντης επεσήμανε: «Δεν έχω καταλάβει. Με επισκέφτηκε την Παρασκευή, συζητήσαμε φιλικά κάποια θέματα και είπαμε θα τα ξαναπούμε, σήμερα μάλιστα. Χθες ήμουν στο αυτοκίνητο και έμαθα ότι κατέθεσε ανεξαρτητοποίηση».

Μεγαλοοικονόμου: Είχα γίνει η κακιά του κόμματος

Από την πλευρά της, η ανεξάρτητη, πλέον, βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου απάντησε στον κ. Λεβέντη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο πρώτος επιλαχών στο Ειρηνοδικείο είναι ο κ. Καλλιάνος και κάποτε μου είχε πει ο πρόεδρος “και να πεθάνεις θα σε βαλσαμώσουμε”, διότι θα την πάρει την έδρα και θα την πάει στη ΝΔ. Αν την παραδώσω είναι σαν να τους εκβιάζω. Ανεξάρτητη θα κάνω το έργο μου. Αυτό που θέλω να κάνω».

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real FM, η ίδια υποστήριξε ότι η απόφασή της να αποχωρήσει από το κόμμα δεν συνδέεται με τη θέση του αντιπροέδρου της Βουλής, αλλά με την έλλειψη συντονισμού.

«Τα δύο χρόνια που πάλεψα με όλες μου τις δυνάμεις δεν είχα συνεργάτες. Ήταν ένα κόμμα που ήταν τελείως ασυντόνιστο. Δεν υπήρχαν συνεργάτες που να μπορέσεις να κάνεις τη δουλειά σου σωστά. Να μπορέσεις να προσφέρεις. Το είχα επανειλημμένως τονίσει και στον πρόεδρο και στον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Ήμουν η κακιά του κόμματος», ανέφερε – μεταξύ άλλων - η κ. Μεγαλοοικονόμου.

Σχετικές ειδήσεις