ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έξαλλοι οι ΑΝΕΛ με Κατσίκη - Δημήτρης Καμμένος: «Ζήτα συγγνώμη» - Τι απάντησε ο βουλευτής

Έξαλλοι οι ΑΝΕΛ με Κατσίκη - Δημήτρης Καμμένος: «Ζήτα συγγνώμη» - Τι απάντησε ο βουλευτής

Φανερά ενοχλημένος, ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος επέκρινε τις τοποθετήσεις του συναδέλφου του.

«Είναι προσωπική η άποψη του κ. Κατσίκη. Πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τις οικογένειες των δύο στρατιωτικών, που είναι σαν να τους λέει ότι τα παιδιά τους είναι προϊόν ανταλλαγής… Δεν είναι προϊόν ανταλλαγής οι δύο έλληνες στρατιώτες που κρατούνται παράνομα από το καθεστώς», ανέφερε ο κ. Καμμένος σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ.

Με τον κ. Κατσίκη διαφώνησε, όμως, και ο έτερος βουλευτής των ΑΝΕΛ, Γιώργος Λαζαρίδης, ο οποίος, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, αν και αρχικά είπε πως δεν θέλει να σχολιάσει τη θέση του συναδέλφου του, αρκέστηκε να πει: «Δεν μπορεί να σταθεί ζήτημα ανταλλαγής. Ήταν μια προσωπική άποψη αυτή που διατυπώθηκε. Ο καθένας από εμάς κρίνεται από τον κόσμο που τον ακούει».

Τι απάντησε ο Κατσίκης

Από την πλευρά του, ο Κώστας Κατσίκης ανταπάντησε στις επικρίσεις που δέχτηκε, υποστηρίζοντας πως εκφράζει μια προσωπική άποψη.
«Αναφέρθηκα σε ένα υποθετικό και μόνο σενάριο, βάσει του οποίου αναρωτήθηκα εάν θα μπορούσαμε υπό την προϋπόθεση ότι δεν δημιουργείται πρόβλημα με τη δικαιοσύνη να εξετάσουμε το ενδεχόμενο ανταλλαγής, εφόσον έχει περισσότερα οφέλη από ό,τι κόστος για τη χώρα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

«Σε κάθε περίπτωση, σέβομαι τη Δικαιοσύνη και εκφράζω προσωπική άποψη, ούτε του προέδρου μου, ούτε του κόμματός μου», πρόσθεσε.

Σχετικές ειδήσεις