ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φεύγει αλλά... μένει ο Καρατζαφέρης

Φεύγει αλλά... μένει ο Καρατζαφέρης

Έκπληκτοι παρακολούθησαν όλοι τη συνέντευξη Τύπου του προέδρου του ΛΑΟΣ κ. Γιώργου Καρατζαφέρη, ο οποίος παραμένει με το ένα πόδι εντός της κυβέρνησης, συνεχίζοντας να τη στηρίζει και με το άλλο εκτός, αφού δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν θα ψηφίσει τα νέα μέτρα, καθώς δεν αποδέχεται το νέο μνημόνιο.

«Δεν μπορώ να ψηφίσω (τη νέα δανειακή σύμβαση). Ζήτησα από τον Πρωθυπουργό να επαναφέρει τις δεσμεύσεις της 26ης Οκτωβρίου», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας για ευτελισμό της χώρας και τονίζοντας ότι μπορεί να ανεχτεί τα αυστηρά μέτρα, αλλά όχι στον ευτελισμό τα χώρας.

«Μας κλέψανε την αξιοπρέπεια μας... και αυτό δεν το επιτρέπω όσο κι αν πεινάω...», τόνισε και εξήγησε ότι «δεν υφίσταται ενδεχόμενο χρεοκοπίας», καθώς οι συνέπειες θα είναι αλυσιδωτές.

«Δεν ανέχομαι άλλο τη γερμανική μπότα», είπε και εξήγησε ότι οι αποφάσεις δε λαμβάνονται πια στις Βρυξέλλες, αλλά σε ένα κτίριο στη Φρανκφούρτη.

«Η Ε.Ε. έχει καταργηθεί, οι πολιτικοί είναι μαριονέτες», ανέφερε.

«Δεν υπάρχει σταθερό ευρωπαϊκό περιβάλλον» επανέλαβε και εξαπέλυσε επίθεση στο Γιούνκερ λέγοντας ότι ήταν ο μεγαλύτερος φιλέλληνας και τώρα δίνει συνεχώς τελεσίγραφα.

«Αυτή που μας επιβάλλουν δεν είναι δανειακή σύμβαση, αλλά δένει την Ελλάδα χειροπόδαρα για τα επόμενα 40 χρόνια» πρόσθεσε.

Διαβάστε ακόμη:

Στην διάθεση Παπαδήμου οι παραιτήσεις των υπουργών του ΛΑΟΣ