ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η. Μόσιαλος: Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αλλάξει προφίλ

Η. Μόσιαλος: Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αλλάξει προφίλ

Ένα πιο μεταρρυθμιστικό προφίλ προκρίνει για το ΠΑΣΟΚ ο πρώην υπουργός, Ηλίας Μόσιαλος.

«Το ΠΑΣΟΚ έχει μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να διαφοροποιηθεί από τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα, γιατί ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας θέλει να δει σημαντικές μεταρρυθμίσεις» τόνισε ο κ. Μόσιαλος σε συνέντευξή του στον ρ/σ «ΑΘΗΝΑ 9,84», προειδοποιώντας ότι αν η νέα ηγεσία δεν κινηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση, το κόμμα δεν θα έχει μεγάλη τύχη στις εκλογές.

«Για να έχει τύχη, να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και στις επόμενες εκλογές, αλλά και γενικά να επιβιώσει, θα πρέπει να αλλάξει το προφίλ του συνολικά και να προχωρήσει με σαφείς μεταρρυθμιστικές κατευθύνσεις», υποστήριξε ο κ. Μόσιαλος.

Σύμφωνα με το βουλευτή, θα πρέπει να γίνουν συγκρούσεις με συγκεκριμένες ομάδες και συμφέροντα, που επιδιώκουν να μην αλλάξει η χώρα.

Επίσης, ο κ. Μόσιαλος εμφανίστηκε βέβαιος ότι από τις εκλογές θα προκύψει κάποιας μορφής συγκυβέρνηση. «Το θέμα είναι αν θα είναι μια συγκυβέρνηση στην οποία θα έχουμε πλειοψηφία των μεταρρυθμιστικών χαρακτηριστικών ή θα είναι μια συγκυβέρνηση όπου αναγκαστικά το ΠΑΣΟΚ, αν είναι δεύτερο κόμμα, θα στηρίζει το πλειοψηφούν κόμμα», προσέθεσε.