ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναλαμβάνουν καθήκοντα οι νέοι υπουργοί

Αναλαμβάνουν καθήκοντα οι νέοι υπουργοί

Τελετές παράδοσης παραλαβής στα υπουργεία Εσωτερικών, Άμυνας, Εξωτερικών και Ναυτιλίας

Μετά τη χθεσινή ορκωμοσία και τις οδηγίες που έλαβαν στο υπουργικό συμβούλιο από τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά, οι υπουργοί της νέας κυβέρνησης πιάνουν από σήμερα δουλειά.

Όπως διεμήνυσε ο κ. Αντώνης Σαμαράς, περίοδος χάριτος για αυτή την κυβέρνηση δεν υπάρχει και τα χρονοδιαγράμματα είναι πλέον ασφυκτικά.

Στις 10:00 το πρωί θα πραγματοποιηθούν οι τελετές παράδοσης παραλαβής στα υπουργεία Εθνικής Άμυνας και Εσωτερικών, ενώ στις 11:00 θα γίνει η αλλαγή σκυτάλης στο υπουργείο Εξωτερικών.

Στις 12.30 θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης - παραλαβής, από τον νυν υπουργό Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Γιάννη Στουρνάρα στο νέο υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου Κωνσταντίνο Μουσουρούλη.

Ο κ. Μουσουρούλης και ο νέος υφυπουργός Γιώργος Βερνίκος αναμένεται να έχουν ενημερωτική συνάντηση από τον γενικό γραμματέα Ναυτιλίας Νικόλαο Λίτινα, τον γενικό γραμματέα Λιμένων Αθανάσιο Πάλη, τον αρχηγό και τον υπαρχηγό τουΛιμενικού Σώματος αντιναυάρχους Κωνσταντίνο Σούλη και Θεόδωρο Φουστάνο αντίστοιχα, αλλά και το διευθυντή Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας Αθανάσιο Χριστόπουλο.