ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το πρόγραμμα των πολιτικών αρχηγών στην ΔΕΘ

Το πρόγραμμα των πολιτικών αρχηγών στην ΔΕΘ

Aνακοινώθηκε το πρόγραμμα των πολιτικών αρχηγών στην Θεσσαλονίκη, ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης.

Αξιοσημείωτη είναι η παρουσία του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, η οποία θα είναι η μικρότερη, σε χρονική διάρκεια, παρουσία σε σχέση με όλους ανεξαιρέτως τους Πρωθυπουργούς της Μεταπολίτευσης. Φέτος δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε η καθιερωμένη ομιλία του προς τους παραγωγικούς φορείς το βράδυ του Σαββάτου, ούτε και η πρωθυπουργική συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Κυριακής.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο κ.Σαμαράς θα τελέσει στις 10 το πρωί του Σαββάτου τα εγκαίνια της έκθεσης και αμέσως μετά θα συναντηθεί με τις διοικήσεις των υπό συγχώνευση εταιρειών HELEXPO και ΔΕΘ.

Την Κυριακή, στις 10 το πρωί, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, πρόκειται να συναντηθεί με τις διοικήσεις των υπό συγχώνευση εταιριών, ενώ μία ώρα αργότερα θα πραγματοποιήσει ομιλία (συνεδριακό κέντρο «Ν. Γερμανός»).

Στη μία το μεσημέρι της Τρίτης πρόκειται να πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, ο οποίος το απόγευμα της επομένης αναμένεται να συναντηθεί με τις διοικήσεις των HELEXPO και ΔΕΘ και τους προέδρους των σωματείων των εργαζομένων.

Το βράδυ της Τετάρτης, στις 19.30, ο κ.Καμμένος θα πραγματοποιήσει ομιλία (συνεδριακό κέντρο «Ι.Βελλίδης»).

Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει στους παραγωγικούς φορείς ενώ θα έχει και πολλές συναντήσεις με συνδικαλιστικές και κοινωνικές οργανώσεις.

Ο κ. Τσίπρας θα παρουσιάσει το σχέδιο του για την ανασυγκρότηση της χώρας, ενώ αναμένεται να αναπτύξει τις θέσεις του για σειρά θεμάτων που απασχολούν την ελληνική κοινωνία, όπως το μεταναστευτικό, η Παιδεία, η Υγεία κλπ., ενώ την στη 1 το μεσημέρι της Κυριακής θα δώσει συνέντευξη Τύπου.