ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αν. Έλληνες: Καταγγέλλουν καταστρατήγηση τηλεοπτικού χρόνου

Αν. Έλληνες: Καταγγέλλουν καταστρατήγηση τηλεοπτικού χρόνου

Καταστρατήγηση του χρόνου τηλεοπτικής παρουσίας που δικαιούνται καταγγέλλουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, αναφέροντας ότι είναι συστηματική η απουσία εκπροσώπων τους από ενημερωτικές εκπομπές πολιτικού διαλόγου και των θέσεων και ανακοινώσεών τους από τα δελτία ειδήσεων.

«Τα στατιστικά στοιχεία μετρήσεων της κατά αναλογικότητα προβολής των θέσεων των κομμάτων σε τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων, καθώς και της παρουσίας εκπροσώπων τους σε τηλεοπτικές εκπομπές πολιτικού διαλόγου μας δικαιώνουν απόλυτα σχετικά με το διάβημα διαμαρτυρίας που υποβάλλαμε στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης την Παρασκευή 16/11/2012», αναφέρει το κόμμα του Πάνου Καμμένου.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ζητούν να παρέμβει άμεσα, δραστικά και αποτελεσματικά το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης προκειμένου να επιβληθεί η διασφάλιση της πολιτικής πολυφωνίας και η παρουσίαση των απόψεών τους.

Μέχρι σήμερα, περιμέναμε να δούμε μέχρι σε ποιο βαθμό μπορεί να φθάσει η αυθαιρεσία και η παρανομία οι οποίες συντελούνταν σε βάρος του Κινήματός μας. Ενδεχομένως, κάποιοι εξέλαβαν την υπομονή μας ως αδυναμία. Κατάλαβαν λάθος.

Τέλος, προειδοποιούν πως στο εξής «οποιαδήποτε παράβαση της σχετικής νομοθεσίας ή προσπάθεια φίμωσης των απόψεών τους και αποκλεισμού των εκπροσώπων τους θα προκαλέσουν την άμεση και δυναμική αντίδρασή τους, τόσο σε πολιτικό και επικοινωνιακό επίπεδο, όσο και με τη χρήση όλων ανεξαιρέτως των δικαιωμάτων που τους αναγνωρίζουν οι νόμοι και το Σύνταγμα».