ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στυλιανίδης: Κάναμε λάθη και τώρα πληρώνουμε τον λογαριασμό

Στυλιανίδης: Κάναμε λάθη και τώρα πληρώνουμε τον λογαριασμό

Βέβαιος δήλωσε πως ήταν για την υπερψήφιση του ελληνικού πακέτου από το γερμανικό κοινοβούλιο ο υπουργός Εσωτερικών, Ευριπίδης Στυλιανίδης, αναφέροντας ότι «οι Γερμανοί συνάδελφοι και ο γερμανικός λαός είναι υπέρ της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης».

Σε συνέντευξή του στη Ραδιοφωνία της Βαυαρίας, ο κ. Στυλιανίδης αναφέρθηκε στην ανάγκη εφαρμογής των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και ανέδειξε τη σημασία αντιμετώπισης του εξτρεμισμού.

«Κατά το παρελθόν σκεφτόμαστε για το μέλλον μόνο θετικά, αλλά, φυσικά, κάναμε πολλά λάθη και πρέπει τώρα να πληρώσουμε τον λογαριασμό. Ταυτοχρόνως πρέπει να υλοποιήσουμε τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, να θεμελιώσουμε μια νέα βάση για το κοινό μέλλον μας. Αυτό το έχουμε κατανοήσει και προχωρούμε μαζί με τους Ευρωπαίους φίλους», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών.

Σχολιάζοντας την άνοδο των εξτρεμιστικών δυνάμεων στην Ελλάδα, ο κ. Στυλιανίδης τόνισε ότι οι Έλληνες ψήφισαν υπέρ της Ευρώπης και επισήμανε ότι «όλοι οι δημοκρατικά προσανατολισμένοι πολιτικοί πρέπει να χειριστούν το ζήτημα με υπευθυνότητα, να ενημερώσουν τον λαό και να δίνουν ευκαιρίες στους νέους».