ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκεπτικισμός στο ΠΑΣΟΚ μετά την εκλογή του Ν. Ανδρουλάκη

Σκεπτικισμός στο ΠΑΣΟΚ μετά την εκλογή του Ν. Ανδρουλάκη

Τον ενέταξαν στους «Βενιζελικούς» ενώ πριν το είχαν αποκλείσει από όλες τις λίστες Βενιζέλου.

Δείτε αναλυτικά ποιοι εκλέγονται

Χαμόγελα αισιοδοξίας αλλά και προβληματισμός επικρατούν στην Ιπποκράτους μετά τη λήξη του συνεδρίου και τις εκλογές για την ανάδειξη συνέδρων.

Με μεγάλο κερδισμένο της ψηφοφορίας για την ανάδειξη νέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ τον κ. Νίκο Ανδρουλάκη, το ΠΑΣΟΚ στέλνει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως «παραμένει ζωντανό» αναδεικνύοντας στελέχη της νεότερης γενιάς.

Η ομάδα Ανδρουλάκη κατέβηκε με σκληρή γραμμή και με δική της λίστα και ουσιαστικά σάρωσε αφού εξέλεξε στην πρώτη δεκάδα πολλά δικά της στελέχη.

Αν και η ομάδα Βενιζέλου δεν έδειξε να ανησυχεί για την επικράτηση του κ. Ανδρουλάκη, τον οποίο ενέταξε στους «Βενιζελικούς», είναι ξεκάθαρο πως στην Ιπποκράτους αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμό την τάση που επικρατεί στη νεολαία.

Υπενθυμίζεται άλλωστε πως ο κ. Ανδρουλάκης είχε αποκλειστεί από όλες τις «λίστες» των «βενιζελικών», ακόμα και από εκείνη του Ηρακλείου.

Την πρώτη δεκάδα, των 130 εκλεγμένων μελών, συμπληρώνουν οι κ.κ. Ανδρέας Σπυρόπουλος με 712 ψήφους, Δημήτρης Ρέππας με 677, Μιχάλης Βουράκης με 676, Γρηγόρης Φελώνης με 664, Αντώνης Σαουλίδης με 661, Κωνσταντίνος Μπελτέγρης με 651, Κωνσταντίνος Πανταζής με 647, Μιχάλης Τζελέπης με 639 και Παναγιώτης Αλαμάνος με 628.

Από τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την νέα Κεντρική Επιτροπή φαίνεται ότι το ποσοστό της ανανέωσης είναι ιδιαίτερα υψηλό τόσο σε νεοεκλεγμένα πρόσωπα όσο και σε νεαρές ηλικίες.

Για ισχυρό μήνυμα ανανέωσης έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφερόμενος στην ανάδειξη των μελών της νέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος, τα οποία και συνεχάρη.

«Ο μεγάλος αριθμός νέων στελεχών που εκλέγονται στην ΚΠΕ είναι ένα ισχυρό μήνυμα ανανέωσης, ένας πολύ θετικός οιωνός για τις προοπτικές του ΠΑΣΟΚ, της δημοκρατικής παράταξης, της κεντροαριστεράς, της πολιτικής ζωής της χώρας», ανέφερε ο κ. Βενιζέλος.

Δείτε αναλυτικά ποιοι εκλέγονται ΕΔΩ