ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάγκαλος: Ο Σκουρλέτης έχει ψυχολογικά προβλήματα

Πάγκαλος: Ο Σκουρλέτης έχει ψυχολογικά προβλήματα

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά κατά του εκπροσώπου του Πάνου Σκουρλέτη εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Σχολιάζοντας στο Βήμα fm δηλώσεις του κ. Σκουρλέτη σχετικά με το «όχι» που είχε πει η κυπριακή Βουλή στο κούρεμα των καταθέσεων, ο κ. Πάγκαλος σημείωσε: «Ακούσαμε τον κ. Σκουρλέτη να λέει εδώ στον ΒΗΜΑ 99.5 ότι επιτέλους είπαμε ένα «όχι». Έχει ψυχολογικά προβλήματα ο κ. Σκουρλέτης».

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ είχε αναφέρει μεταξύ άλλων πως «πολιτικά αυτό που πρέπει να κρατήσουμε ως παρακαταθήκη για τις εξελίξεις από δω και μπρος είναι ότι υπήρξε, με τον τρόπο που υπήρξε, με τα μπρος και τα πίσω, ένα "όχι" για πρώτη φορά από επίσημη κυβέρνηση της Ευρώπης».

Σε ό,τι αφορά τις αποφάσεις του Eurogroup για την Κύπρο, o κ. Πάγκαλος σχολίασε πως όταν έχεις κάνει τον γκιουλέκα, όπως είπε, κάθε λύση θα είναι χειρότερη από την προηγούμενη.

«Επιστρέφει ο κ. Αναστασιάδης στην Κύπρο, εξηγεί στο σχέδιο, εισάγεται στη Βουλή και το κόμμα του προέδρου το καταψηφίζει. Το καταλαβαίνετε αυτό; Μπορείτε να το εξηγήσετε; Τι είδους σύστημα είναι αυτό; Τι κύρος μπορεί να έχει κάποιος που εκπροσωπεί αυτό το σύστημα;», αναρωτήθηκε ο κ. Πάγκαλος.

«Συμβαίνει αυτό που θα συνέβαινε αν κυβερνούσε για μια μέρα ο κ. Τσίπρας. Οι τράπεζες δεν δίνουν πλέον χρήματα, τα ΑΤΜ γίνονται περιπέτεια και μέσα σε αυτή την ατμόσφαιρα και κάτω από αυτή την κατακραυγή, επιστρέφει η Κύπρος στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και υφίσταται νέα λύση».