Επίθεση Κεδίκογλου στο ΣΥΡΙΖΑ: Οργανώνει την ανατροπή της κυβέρνησης

Επίθεση Κεδίκογλου στο ΣΥΡΙΖΑ: Οργανώνει την ανατροπή της κυβέρνησης

Επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την ανακοίνωση του ενόψει της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

«Είναι πρωτοφανής, εμπρηστική, και προσβλητική για το δημοκρατικό πολίτευμα και την Ιστορία του Ελληνικού λαού η σημερινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που καλεί σε διαδηλώσεις κατά τη διάρκεια των μαθητικών παρελάσεων, με στόχο την ανατροπή της κυβέρνησης», δήλωσε ο κ. Κεδίκογλου.

Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι «ο κ. Τσίπρας, αφού κατάλαβε ότι παρά τις συνεχείς «επαναστατικές» εκκλήσεις του και τον διχαστικό του λόγο, δεν μπορεί να συγκινήσει ούτε τους δικούς του, προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τη συμμετοχή γονιών και μαθητών στην εθνική επέτειο για να "οργανώσει την ανατροπή της κυβέρνησης"».

«Θυμίζουμε στον κ. Τσίπρα ότι το 1940 ενώθηκαν όλοι οι Έλληνες –παραμερίζοντας κάθε πολιτική ή άλλη διαφορά- για να αποκρούσουν την επίθεση του φασισμού και να υπερασπιστούν την πατρίδα μας. Ο Ελληνικός λαός είναι βέβαιο ότι θα απομονώσει όποιον επιχειρήσει να αμαυρώσει την εθνική επέτειο και το μήνυμα της», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Παράλληλα, απηύθυνε κάλεσμα σε όλα τα δημοκρατικά κόμματα «να αποδοκιμάσουν τις ακρότητες του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ προασπιζόμενα την ίδια τη Δημοκρατία».

«Όμως ας γνωρίζει ο κ. Τσίπρας και το κόμμα του πως για ό,τι επιχειρήσουν να συμβεί στις παρελάσεις, την αποκλειστική ευθύνη θα έχουν οι ίδιοι», κατέληξε ο κ. Κεδίκογλου.

Διαβάστε επίσης:

Κάλεσμα ΣΥΡΙΖΑ για μαζικές διαδηλώσεις την 28η Οκτωβρίου