ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαδημούλης: Δεν παριστάνουμε τους τέλειους

Παπαδημούλης: Δεν παριστάνουμε τους τέλειους

Τις χθεσινές δηλώσεις του Μανώλη Γλέζου ότι το κόμμα δεν δίνει πειστική απάντηση στους πολίτες για το πού θα βρει τα λεφτά, σχολίασε κ. Δ. Παπαδημούλης.

«Δεν παριστάνουμε τους τέλειους», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν μας ενοχλεί όταν κάποιος, είτε πολίτης είτε στέλεχός μας, μας επισημαίνει κενά και αδυναμίες, διότι είναι στις προτεραιότητες του ίδιου μας του συνεδρίου η επεξεργασία του προγράμματός μας, για να γίνεται πιο συγκεκριμένο, πιο πειστικό και πιο τεκμηριωμένο», τόνισε ο κ. Παπαδημούλης, μιλώντας στο Βήμα Fm.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι σέβεται και εκτιμά απεριόριστα τον κ. Γλέζο και πως εκλαμβάνει την παρατήρησή του ως μία προτροπή προς το κόμμα «να κάνει πιο πειστική την πρότασή του για την οικονομία και την καθημερινότητα». «Να πείθουμε καθημερινά και περισσότερους και περισσότερο», πρόσθεσε.

Εν όψει και της ανακοίνωσης της πρότασης νόμου της ΔΗΜΑΡ για κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών, ο κ. Παπαδημούλης επανέλαβε τη θέση που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ για «απλή και άδολη, καθαρή αναλογική, με πλήρη αντιστοιχία ψήφων και εδρών».

«Αν έρθει τέτοια πρόταση», πρόσθεσε, «θα την ψηφίσουμε. Και αν έρθει άλλη πρόταση περί απλής αναλογικής, θα την εξετάσουμε. Διότι ακριβώς δεν έχουμε μετακινηθεί από αυτή τη λογική».

Αναφερόμενος σε ενδεχόμενες κυβερνητικές συνεργασίες, ο κ. Παπαδημούλης δήλωσε ότι με τους Ανεξάρτητους Έλληνες υπάρχουν σημαντικές διαφορές στην εξωτερική πολιτική αλλά και στη δημοκρατία.