ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουκουλόπουλος: Ψηφίζουμε για τελευταία φορά!

Κουκουλόπουλος: Ψηφίζουμε για τελευταία φορά!

«Ψηφίζουμε για τελευταία φορά μία ανάλογη παράταση και καλούμε όλα τα κόμματα να συμβάλλουν για να λειτουργήσει άμεσα το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης», ανέφερε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Πάρις Κουκουλόπουλος αναφορικά με το άρθρο 18 για τις αδειοδοτήσεις των ραδιοτηλεοπτικών μέσων.

Είχε προηγηθεί παρέμβαση του υπουργού Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτη, ο οποίος κατέθεσε νομοθετική βελτίωση επί του άρθρου η οποία ορίζει ως καταληκτική ημερομηνία για την αδειοδότηση των παρόχων περιεχομένου την 30η Δεκεμβρίου 2014 αντί της 30ης Ιουνίου 2015.

«Από το 1989 κυριαρχεί μία υποκριτική εκκρεμότητα που αφορά στην οριστική ρύθμιση του Ραδιοτηλεοπτικού τοπίου στη χώρα μας», σημείωσε αμέσως μετά τον υπουργό ο κ. Κουκουλόπουλος ενώ πρόσθεσε ότι «από την πρώτη στιγμή είπαμε ότι δεν δεχόμαστε παράταση επ' αόριστον».

«Δεχόμαστε τη μικρή παράταση γιατί υπάρχει πραγματικό πρόβλημα με το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης» ξεκαθάρισε ωστόσο διευκρίνισε ότι «ψηφίζουμε για τελευταία φορά ανάλογη παράταση».

«Η ημερομηνία γα την οποία μίλησε ο υπουργός, 31/12/2014, είναι για μας, όχι ημερομηνία παράτασης αλλά ημερομηνία λήξης της εκκρεμότητας», υπογράμμισε.

Διαβάστε επίσης:

«Δώρο» στους καναλάρχες οι ψηφιακές άδειες

Στη βουλή το επίμαχο άρθρο-«δώρο» στους καναλάρχες

Τριγμοί στο Μαξίμου για το «δώρο» της ψηφιακής TV στους καναλάρχες

«Νταβατζήδες» και της ψηφιακής εποχής

Εξπρές διαγωνισμός, υπέρ των -χωρίς άδεια- καναλαρχών;

Τρέμουν τους οικονομικούς εισαγγελείς οι καναλάρχες

«Παγώνουν» τα χαράτσια στα κανάλια γιατί προσφέρουν ... κοινωνικό έργο!