ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουίκ: Το μόρφωμα Μόσιαλου δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό

Κουίκ: Το μόρφωμα Μόσιαλου δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό

Ο κ. Κουίκ, ο οποίος έχει υπό τη βουλευτική του εποπτεία θέματα που αφορούν τα ΜΜΕ, ανέφερε από την Κωνσταντινούπολη όπου βρίσκεται σήμερα το πρωί, τα εξής:

«Δεν είναι σε καμία περίπτωση αποδεκτό (το είχα τονίσει και από το βήμα της Βουλής) το μόρφωμα - νομοσχέδιο του Ηλία Μόσιαλου - ΠΑΣΟΚ που έβγαλε από τα συρτάρια Βενιζέλου η Νέα Δημοκρατία, για να οργανώσει με τον τίτλο Δημόσια Τηλεόραση την «ενημέρωση» που θέλει να επιβάλλει η τρόικα.

Σας παραπέμπω, επίσης και στις δηλώσεις που έκανε σήμερα από την Κρήτη και ο πρόεδρος του κινήματος, Πάνος Καμμένος τόσο στην ΕΤ3 όσο και στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα της κοινωνικής δικτύωσης».

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες διαβεβαιώνουμε ότι η σιγή αυτή θα είναι προσωρινή. Μόλις αποκατασταθεί η συνταγματική τάξη στη χώρα, η οποία παραβιάζεται από πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, τις οποίες υπογράφει, ξεπερνώντας κόκκινες γραμμές κατά σύστημα και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, τότε η ΕΡΤ θα επαναλειτουργήσει με όλη την ελευθερία του λόγου που της αξίζει και της ανήκει και βεβαίως με τον εξορθολογισμό που επιζητούν και οι ίδιοι οι εργαζόμενοί της».