ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η μπηχτή Κουτσούκου και η πληρωμένη απάντηση

Η μπηχτή Κουτσούκου και η πληρωμένη απάντηση

Ένας πολύ ενδιαφέρον διάλογος σημειώθηκε στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής μεταξύ του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Γιάννη Κουτσούκου και του καραμανλικού κ. Γιώργου Βλάχου. Η στιχομυθία μάλιστα άρχισε στην αίθουσα της Γερουσίας και συνεχίστηκε έξω απ’ αυτήν.

Το σκηνικό έγινε όταν ο κ. Κουτσούκος συνέστησε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσουν να χαϊδεύουν τα αυτιά των φοροφυγάδων όπως ο Καραμανλής όταν έλεγε ότι θα διαλύσει το ΣΔΟΕ. Μόλις άκουσε αυτή τη φράση ο κ. Βλάχος έγινε πυρ και μανία.

«Καλά κάνετε και τον θυμάστε τον Καραμανλή αλλά να μην τον θυμάστε επιλεκτικά. Κι όταν θα μιλάτε για τη φορολόγηση της περιουσίας να θυμάστε το ΕΤΑΚ του 1% επί Καραμανλή και να κάνετε συγκρίσεις» απάντησε ο βουλευτής Αττικής της ΝΔ εννοώντας προφανώς το 8% του σήμερα.

Έξω από την αίθουσα, ο κ. Κουτσούκος είπε στον Βλάχο: «Γιώργο δεν αφήνεις τίποτα να σου ξεφύγει. Αλλά περιμένουν κι άλλοι εκτός από τον Καραμανλή».

«Ο Καραμανλής δεν περιμένει κανέναν και τίποτα», απάντησε ο βουλευτής ενώ κάποιος τρίτος που άκουσε τη στιχομυθία σχολίασε και στους δυο: «Εντάξει ο Καραμανλής δεν περιμένει, αλλά μήπως όμως τον περιμένουν;».

Πηγή: Εφημερίδα NEWSBOMB

Διαβάστε επίσης:

Η άγνωστη κατάρα της οικογένειας Μαρτίνου

Κώστας Γιαννίκος: Οι δύσκολες ώρες στη φυλακή