ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρωταγωνιστής σε νέο σκάνδαλο ο Μιχάλης Λιάπης;

Πρωταγωνιστής σε νέο σκάνδαλο ο Μιχάλης Λιάπης;

Μετά την σύλληψη του για τις πλαστές πινακίδες, δημοσιεύματα τον εμπλέκουν στην υπόθεση «Ευρυτανία ΑΕ» με τον ήδη διωκόμενο βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Κοντογεώργο

Μετά την σύλληψη του για τις πλαστές πινακίδες, εφημερίδα του Σαββάτου τον εμπλέκει στην υπόθεση «Ευρυτανία ΑΕ» με τον ήδη διωκόμενο βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Κοντογεώργο. Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Λιάπης φέρεται να πήρε κοινοτικά κονδύλια για να φτιάξει δήθεν ξενώνα, ο οποίος κατέληξε να είναι μία υπερπολυτελής βίλα, που τον μόνο που φιλοξένησε ήταν την ματαιοδοξία του κ. Λιάπη.... και ουδέποτε κανέναν τουρίστα.

030114191648 8517

Το δημοσίευμα συγκεκριμένα αναφέρει πως η σχετική χρηματοδότηση εγκρίθηκε από την εταιρεία ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ Α.Ε. και την έγκριση φέρεται να υπέγραψε ο τότε νομάρχης και σημερινός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κοντογεώργος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη ο βουλευτής Κωνσταντίνος Κοντογεώργος διώκεται σε βαθμό κακουργήματος για απιστία, καθώς υπάρχουν καταγγελίες πως παρείχαν παράνομα εγγύηση στην εταιρεία ΕΥΡΥΤΑΝΕΙΑ Α.Ε. για να εξασφαλίσει δάνειο 4,7 εκατομμυρίων ευρώ από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Μάλιστα, ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA παρουσίασε έγγραφο στο οποίο, η θεία του Μιχάλη Λιάπη ζητά από τον ΕΟΤ στις 21 Ιουνίου του 1995 προκειμένου να προχωρήσει σε έναρξη εργασιών και βάσει αυτού εγκρίθηκε επιδότηση 10 εκατομμυρίων δραχμών για την ανακαίνιση του εξοχικού.

Η συγκεκριμένη κατοικία σύμφωνα με το πόθεν έσχες ανήκει κατά 50% στον Μιχάλη Λιάπη και σύμφωνα πάλι με έγγραφο που αποκαλύπτει ο Alpha το 2002 η οικογένεια Λιάπη ζήτησε την παύση λειτουργίας της επιχείρησης δηλαδή των δήθεν ενοικιαζόμενων δωματίων που φτιάχτηκαν με κοινοτικά κονδύλια.

Διαβάστε επίσης:

Παπαδημούλης: Να εκκαθαριστεί άμεσα το σκάνδαλο Λιάπη-Κοντογεώργου

Κοντογεώργος: Αρνούμαι κάθε κατηγορία, δεν παραιτούμαι (vid)

Εμπλοκή βουλευτή της ΝΔ σε σκάνδαλο στην Ευρυτανία

Εμπλοκή βουλευτή της ΝΔ σε σκάνδαλο στην Ευρυτανία