ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντώνης Σαμαράς: Με «πολιτικές χειροβομβίδες» εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ

Αντώνης Σαμαράς: Με «πολιτικές χειροβομβίδες» εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ

Να δώσουν σκληρή πολιτική μάχη κάλεσε ο Πρωθυπουργός τους βουλευτές που έσπευσαν στο Μαξίμου για να του ευχηθούν.

Τις ημέρες που ο ίδιος ως βουλευτής Μεσσηνίας πήγαινε από χωριό σε χωριό και από καφενείο σε καφενείο θυμήθηκε ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς προκειμένου να πείσει τους βουλευτές του να εγκαταλείψουν την ηττοπάθεια και να δώσουν σκληρή μάχη έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι βουλευτές που έσπευσαν σήμερα στο Πρωθυπουργικό γραφείο για να ευχηθούν στον Πρωθυπουργό βρέθηκαν αντιμέτωποι με έναν αποφασισμένο Σαμαρά που τους κάλεσε στα... όπλα!

Μάλιστα φέρεται να είπε ότι ο ίδιος έμπαινε στα καφενεία με τα όπλα του, «χειροβομβίδες» συγκεκριμένα, δηλαδή όχι μόνον για να ακούσει τα παράπονα των πολιτών ή να τους κατευνάσει αλλά για να δώσει τη μάχη και να την κερδίσει.

MAX1

Εν προκειμένω, ο στόχος του Μαξίμου δεν είναι άλλος από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος βάσει των δημοσκοπήσεων μοιάζει να αποκτά απόσταση ασφαλείας από τη Ν.Δ. και να ανοίγει περπατησιά νίκης στις προσεχείς εκλογές. Ο κ. Σαμαράς, λοιπόν, κάλεσε τους βουλευτές να στρέψουν τα βέλη τους εναντίον των στελεχών της Κουμουνδούρου επικεντρώνοντας όχι μόνον στον κίνδυνο αποπομπής της Ελλάδας από τη ζώνη του Ευρώ αλλά και στις σχέσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με την τρομοκρατία.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σαμαράς κάλεσε τους βουλευτές του να μιλούν με συγκεκριμένα παραδείγματα, αποδείξεις και ονόματα για τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για τα πολιτικά του στελέχη που είτε αποφεύγουν να αποδοκιμάσουν την τρομοκρατία, είτε αναγνωρίζουν ως «πολιτικούς κρατούμενους» τους καταδικασθέντες για τρομοκρατία, είτε, τέλος, εμφανίστηκαν ως μάρτυρες υπεράσπισης των μελών της 17 Νοέμβρη.

Η προσέλευση στελεχών στο Μαξίμου συνεχίζεται ενώ κορυφαία στελέχη έχουν σπεύσει ήδη να τηλεφωνήσουν στον Πρωθυπουργό προκειμένου να του ευχηθούν για την ονομαστική του εορτή.

Διαβάστε επίσης:

Χρόνια πολλά στον Αντώνη Σαμαρά!

Πρωθυπουργικό τραπέζι με σνίτσελ και πατάτες

Για προϋπολογισμό και τρόικα συζήτησαν Σαμαράς-Στουρνάρας