ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαμιμίκος: Η ΝΔ δεν δίνει χρίσματα

Παπαμιμίκος: Η ΝΔ δεν δίνει χρίσματα

Σε Κοζάνη, Γρεβενά, Φλώρινα και Καστοριά περιοδεύει ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, σε μία προσπάθεια να περάσει τη νέα φιλοσοφία του κόμματος έπειτα από τις εσωκομματικές διαδικασίες. Το ενδιαφέρον, ωστόσο, έχει επικεντρωθεί στις αυτοδιοικητικές εκλογές καθώς η ανακοίνωση πως δε θα δοθούν χρίσματα από τη ΝΔ, έχει προκαλέσει ενδιαφέρον.

Για το θέμα μίλησε σε ΜΜΕ των Γρεβενών και της Καστοριάς ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, περιγράφοντας το προφίλ εκείνων που πρέπει να στηριχθούν από τις τοπικές κοινωνίες.

Πιο συγκεκριμένα, είπε:

"Η Νέα Δημοκρατία αντιμετωπίζει τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με νέα αντίληψη και νέα πολιτική φιλοσοφία. Δεν δίνει χρίσματα. Θα σταθεί όμως στο πλευρό υποψηφίων που θα υποδείξουν οι Τοπικές κοινωνίες και θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τα ζητούμενά τους. Στο πλευρό εκείνων που είναι επαγγελματικά και κοινωνικά καταξιωμένοι, έντιμοι και ικανοί να προσφέρουν στις τοπικές κοινωνίες. Εκείνων που μπαίνουν στο στίβο με ρεαλιστική, αλλά και οραματική αυτοδιοικητική ατζέντα. Που προτείνουν δηλαδή συγκεκριμένο σχέδιο, για τη στήριξη των ανθρώπων που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, την αντιμετώπιση περιβαλλοντικών προβλημάτων, τη βελτίωση της προσβασιμότητας στις δημοτικές υπηρεσίες, τη δημόσια υγεία και την ασφάλεια, την καθαριότητα, το κυκλοφοριακό, τη σήμανση. Η μάχη αυτή είναι για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, την περιφερειακή ανάπτυξη και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών".

Διαβάστε επίσης:

Α. Παπαμιμίκος: Η ΝΔ δε θα ανακοινώσει ονόματα υποψηφίων

Παπαμιμίκος: Να εξελίξουμε το επίδομα ανεργίας σε επίδομα απασχόλησης

Παπαμιμίκος: Η κίνηση Λιάπη θα αντιμετωπιστεί από τη δικαιοσύνη

Παπαμιμίκος: Δεν μπορεί να παίζει κανείς με τη σταθερότητα της χώρας