ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η άρνηση της Όλγας στην πρόσκληση του Μαξίμου

Η άρνηση της Όλγας στην πρόσκληση του Μαξίμου

Οριστικό «όχι» στο ενδεχόμενο να διεκδικήσει για τη Νέα Δημοκρατία το δήμο Αθηναίων είπε, τα προηγούμενα 24ωρα, η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η υπουργός Τουρισμού, την οποία οι μετρήσεις κοινής γνώμης έδειχναν ικανή να διεκδικήσει το Δήμον και να τον «ξαναβάψει» γαλάζιο πετυχαίνοντας μία πολιτική και συμβολική νίκη για τη Ν.Δ., φέρεται να απέρριψε οριστικά το σενάριο εμπλοκής της με τα αυτοδιοικητικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb, το «ψηστήρι» στην Υπουργό Τουρισμού αναζωπυρώθηκε τις τελευταίες ημέρες, καθώς τα ονόματα που είχαν επιλεγεί από Συγγρού και Μαξίμου (Πατούλης και Μίχαλος) δεν κρίθηκε ότι είχαν προοπτική νίκης ενώ το ενδεχόμενο στήριξης της υποψηφιότητας Κακλαμάνη δεν ενθουσιάζει κανέναν στο γαλάζιο στρατόπεδο.

Οι «πιέσεις» προς την Όλγα ασκήθηκαν τόσο από το κόμμα όσο και από το Μέγαρο Μαξίμου, κορυφαίο στέλεχος του οποίου ανέλαβε και την τελική συζήτηση. «Δεν έχω πρόβλημα να δώσω τη μάχη αλλά δεν με ενδιαφέρει η τοπική αυτοδιοίκηση» φέρεται να απάντησε η Όλγα, κλείνοντας οριστικά τη συζήτηση και κάνοντας το Μαξίμου να αναζητά εκ νέου υποψήφιο μεταξύ των βουλευτών που εκλέγονται στο Λεκανοπέδιο...

Διαβάστε επίσης:

Έχει γεμίσει ο τόπος υποψηφίους για την Αθήνα

Πιέζουν την Κεφαλογιάννη να βάλει υποψηφιότητα για τον Δήμο Αθηναίων